Actualitat

Rosalia està nominada a 9 Grammy Llatins

L'artista de Sant Esteve Sesrovires és una de les més nominades a l'edició llatina dels Grammy d'enguany

El quartet barceloní Las Migas és candidat a guanyar el premi a millor àlbum de música flamenca

L'entrega de guardons se celebrarà el dia 17 de novembre a Las Vegas

| 22/09/2022 a les 14:15h

Rosalia al Palau Sant Jordi
Rosalia al Palau Sant Jordi | Jordi Borràs / ACN
La Academia Latina de la Grabación ha anunciat els nominats de la vint-i-tresena entrega dels premis anuals Latin GRAMMY. Rosalia ha estat seleccionada en nou categories amb el seu últim disc Motomami (Columbia Records,2022), i Libres (Las Migas Music, 2022), l'últim disc de Las Migas, ha estat nominat a millor àlbum de música flamenca. L'entrega de guardons se celebrarà el dia 17 de novembre a Las Vegas

Rosalia ha tornat a triomfar enguany als Grammy Llatins. L'artista de Sant Esteve de Sesrovires està nominada a millor disc i millor àlbum de música alternativa per Motomami; millor cançó i millor cançó alternativa per "Hentai"; millor gravació de l'any per "La fama"; millor vídeo musical curt per "Hentai" i millor vídeo musical versió llarga per "Motomami TikTok". El disc Motomami també està nominat a millor disseny d'àlbum i millor enginyeria de gravació.


​Però aquesta no és la primera vegada que Rosalia triomfa als Grammy Llatins, ja el 2018, es va endur els dos primers Grammy Llatin a millor interpretació urbana i millor cançó alternativa per "Malamente". El 2019 el seu treball El mal querer (Columbia Records, 2018) va guanyar com a millor àlbum de l'any i millor àlbum vocal pop. El 2020, l'artista es va emportar el premi a millor fusió/interpretació urbana i millor cançó urbana amb la cançó "Yo x ti, tú x mí" amb Ozuna, i millor vídeo musical versió curta per "TKN" amb Travis Scott.



Las Migas, el quartet barceloní format per Carolina Fernández (veu), Marta Robles (guitarra), Alicia Grillo (guitarra) i Roser Loscos (violí), també ha estat nominat en aquesta edició dels Grammys Llatins a la categoria de millor àlbum de música flamenca pel seu últim disc ‘Libres’. El 2020, va guanyar el Premi de la música independent (MIN) al millor àlbum de flamenc.

 

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock, Rosalia, Grammy llatins, rosalia, Las Migas

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.