Estrenes

La família d'Enric López a «Ell ara soc jo»

Estrenem en primícia el nou senzill de l'artista barceloní Enric López

| 16/02/2023 a les 12:30h

Enric López
Enric López | Maria Salamanca
Fa anys que es dedica al disseny, però paral·lelament ha anat tocant amb diversos grups com a bateria, fins que el 2020 va debutar en solitari amb Fràgil (autoeditat, 2020). Ara, l'artista del Poblenou barceloní Enric López prepara el seu segon disc per al setembre. Avui escoltem en primícia una de les primeres pistes del nou treball, "Ell ara soc jo", que tracta sobre les diferents generacions d'una família i del naixement i l'origen de la vida.


"És una cançó inspirada pel naixement del meu net", admet l'artista sobre "Ell ara soc jo". El tema parla dels pares i mares i dels fills, de la roda generacional eterna: "parla del meu pare, de mi mateix, del meu fill, i del fill del meu fill", explica López. És com una mena de conte que posa la mirada a l'origen, al lligam entre uns i altres, i alhora als salts generacionals. El concepte de generació apareix així mateix al videoclip (realitzat per IAMMARYLOU), representat per familiars, amics i veïns del músic, tots de diferents edats, que van pujant a un mateix ascensor.

López reconeix que la seva forma de compondre la cançó va néixer de forma espontània i no buscada. "Quan componc, em surt un pop tranquil de mig tempo amb melodies molt simples, però alhora intimistes", destaca. A més, per acabar d'arrodonir la peça, López ha comptat amb les segones veus de la cantant i guitarrista Laura Pararrayos (Pararrayos). "Em venia de gust reforçar la part de melodies vocals, i fer-les una mica més riques i complexes. Vaig veure que hi quedaria bé una veu femenina", recorda Enric López, que aleshores va pensar amb Pararrayos. Per a la producció ha comptat amb l'amic i músic Raul Juan, amb qui ja va treballar per al primer disc.

 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Enric López, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.