Estrenes

Meli Perea i Adala visibilitzen la cruesa de la drogodependència

Estrenem en primícia «Debajo del puente», el nou tema de Meli Perea i Adala

Adala: «A part de ser anticapitalistes, ens hem d'esforçar a pensar en coses constructives»

| 20/02/2023 a les 12:00h

Meli Perea
Meli Perea
La cantant d'origen colombià establerta a Les Cases d'Alcanar Meli Perea ha cultivat un estil únic. Prenent el freestyle que l'artista va explorar durant anys als carrers de Bogotà i les sonoritats de les músiques caribenyes, Perea ha decidit capbussar-se en el seu primer treball, Prisma (Guspira Records, 2023). Abans de la sortida del disc, però, us avancem en primícia un dels temes del treball: "Debajo del puente", amb la col·laboració del cantant barceloní Adala.


A "Debajo del puente", Meli Perea i Adala es traslladen a la realitat d'aquelles persones amb drogodependències. Al llarg de la cançó, els dos cantants intercalen les seves veus per relatar el camí de soledat en què es veuen submergides les persones amb dependències a substàncies. Amb unes bases de rap que combinen sons electrònics i percussions del pacífic colombià, el tema integra també teclats d'aroma caribenya i melodies de saxofon que envernissen la tornada.

El videoclip, ideat per Pere Ayuso i David Lleixà, segueix el fil de la temàtica de la cançó i busca generar comprensió sobre l'exclusió social i l'estigma que la societat posa a les persones drogodependents. L'audiovisual mostra Perea en un viatge en cotxe, experimentant un flashback de problemes de drogodependència del passat, arran de veure una persona consumint al carrer.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Meli Perea, Adala, estrenes, rap, latin, latin rap

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.