Estrenes

Karla amb K s'imagina «T0mb3s» en el seu univers metafísic

Estrenem en primícia el nou tema de la cantant barcelonina Karla amb K

Karla amb K reconnecta amb els orígens a «Volia sentir»

| 15/02/2023 a les 14:00h

Karla amb K
Karla amb K | Arxiu Hidden Track DIY
Karla amb K és el nom artístic de la cantant barcelonina Carla Mercader. Formada a l'Institut del Teatre, es va donar a conèixer al concurs Sona9 2020, on mostrava cançons que celebraven la tristesa a través d'una estètica electrònica influïda per noms com Antònia Font, La iaia, El Petit de Cal Eril o Tame Impala. De cara al juny, l'artista prepara el seu primer disc amb el segell Hidden Track DIY i, avui, us presentem en primícia el primer senzill: "T0mb3s".



"T0mb3s" és un viatge metafísic per a intentar desentrellar la naturalesa del temps i del món. A través de sons electrònics i sintetitzats que evoquen a una calma còsmica, Karla amb K es qüestiona la seva pròpia realitat a través d'una imatge molt personal. "Tombes flotant per l’univers era una imatge que em venia al cap de petita quan intentava entendre el sentit de l’existència", explica la cantant. Per a l'artista, la cançó lliga la pèrdua, però també la immensitat i reconeix que "ha estat una gran finestra per la qual respirar" i una manera d'explicar el món que l'envolta.

Aquest primer senzill formarà part de la cara A del nou disc, que representa la cara nord d'una muntanya i proposa un viatge ascendent a través de la nostàlgia i culmina amb les primeres llums de l’empoderament. Per a Karla amb K, aquest primer disc és essencialment un vehicle d'expressió: "Aquest projecte m’ha convertit en qui soc avui, perquè de vegades sense crear no podem explicar-nos la vida”, conclou.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Karla amb K

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.