estrenes

L'«Estira-i-arronsa» romàntic de Neisha

Estrenem en exclusiva el nou senzill de Neisha

Neisha: «La gent jove juguem un paper a l'hora de mantenir la llengua viva, adaptant-la als temps actuals»

| 15/02/2023 a les 12:30h

Neisha
Neisha
La cantant barcelonina Neisha va fer els seus primers passos musicals amb un dels primers grups de reggaeton en català, Crimen Pasional. El 2021, va engegar el seu projecte en solitari amb un primer EP, Dolcesa bruna (autoeditat), que musicava poemes catalans al ritme de dancehall i reggaeton. Entre les musicacions, hi havia "Rosa als llavis" de Joan Salvat-Papasseit, que va ser finalista del certamen Terra i Cultura 2021, candidata a guanyar el Premi Miquel Martí i Pol a la millor musicació en català de l'any. Ara prepara un nou disc, Anime en català (Delirics, 2023), del qual avui estrenem en exclusiva el primer avançament: "Estira-i-arronsa".


"Estira-i-arronsa" és una batxata romàntica enfocada en les fases posteriors a l'enamorament que viuen les parelles. Neisha aborda aquelles converses de parella, sovint incòmodes, però necessàries, per veure en què s’ha de cedir, quines coses no es poden tolerar i a quins acords es pot arribar.

El videoclip de la cançó està inspirat en la pel·lícula de Quentin Tarantino Death Proof (2007), que narra la història d'un actor de doblatge de risc psicòpata i feminicida. L'audiovisual ha estat gravat a un bar de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) i compta amb una coreografia de Marta Ros, qui ha treballat amb Rigoberta Bandini.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, baxata, estrenes, Neisha

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.