estrenes

Vernat està a punt d'emprendre el vol amb Meritxell Neddermann

Estrenem el nou videoclip del músic sabadellenc Vernat, «Noemtallislesales»

El senzill, que compta amb la col·laboració de la maresmenca Meritxell Neddermann, avança el pròxim disc del músic

| 02/03/2023 a les 14:40h

Vernat i Meritxell Neddermann
Vernat i Meritxell Neddermann
En paral·lel al projecte que comparteix amb Lowis, Curos, l’artista sabadellenc Vernat prepara un nou disc previst per a la primavera. La primera pista que ens n’ofereix és “Noemtallislesales” que, amb l’acompanyament de la veu de Meritxell Neddermann, converteix tres versos en un mantra. L’escoltem en primícia amb el videoclip que vesteix la peça, dirigit per Issax Fluxà.
 

“Noemtallislesales” és un crit per l’alliberament. Un diàleg en forma de petició que clama llibertat de moviment i “ganes de volar” i que, alhora, funciona de recordatori que sempre es podrà “tornar a caminar”. “És una cançó que vaig fer fa quasi tres anys, i que ara estic tornant a estimar”, reconeix l’artista. El tema, de just dos minuts i escaig i tres versos, funciona com un mantra, com un haiku amb caràcter cíclic i punyent, amb una ambientació de pop d’autor electrònic i experimental, produït pel mateix artista, que no fa sinó que accentuar el missatge de “Noemtallislesales”.
 
Sobre la col·laboració amb Meritxell Neddermann -que surt pocs mesos després de la cançó que va publicar la seva germana, també amb Vernat-, el músic sabadellenc se’n mostra content, admetent que n’és “molt fan”. “Vam quedar per gravar les veus i va sorgir de manera molt espontània. Per això no és la típica col·laboració en què cadascú canta una estrofa, i després la tornada tots junts -tot i que també és molt guai-, sinó que hem proposat una mena de joc, una dinàmica atípica per fusionar les nostres veus.”
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Meritxell Neddermann, Vernat, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.