estrenes

Mou-te al ritme del reggae de DEM amb Foxy

Estrenem en exclusiva el videoclip de la cançó «Muévete», una col·laboració de la banda DEM amb Foxy de La Pegatina

| 08/05/2023 a les 13:30h

DEM i Foxy (La Pegatina)
DEM i Foxy (La Pegatina) | Arxiu de l'artista
La banda barcelonina de reggae DEM s'ha unit amb Romain 'Foxy' (l'acordió i veus de La Pegatina), per fer aquesta cançó alegre i ballable, "Muévete", que ens recorda la importància de ballar per ser feliços i lliures. Avui estrenem en exclusiva el videoclip d'aquest tema, que avança el nou disc de la banda, Nexo (KZoo Music, 2023), que sortirà a la llum la tardor del 2023. 


A "Muévete", la banda compara la vida quotidiana amb la dansa. En la lletra, reivindiquen que cadascú sigui com és, trencar amb els tabús de la societat i que cada persona pugui viure i ballar com vulgui. "Creiem que tota mena d'expressió forma part de la llibertat i la felicitat de cadascú. Molta gent utilitza la dansa per expressar-se o bé per sentir-se lliure, i per això nosaltres l'hem pres com a metàfora, per reivindicar que cada persona visqui com vulgui i faci les coses a la seva manera. Que no per ser diferent ets pitjor o millor que l'altre", expliquen des de la banda. ​

La col·laboració amb 'Foxy' ha sorgit de l'amistat amb el teclista de DEM, Jony Energy: "A mesura que anàvem component-la, vèiem claríssim que només podia fer-la amb Foxy, per l'energia i el bon rotllo que desprèn", recorden. I és que l'energia que es crea en compartir música és del més important per la banda, que admeten que el que més els motiva és ser dalt d'un escenari, i "veure com la gent es mou al ritme de les nostres melodies, mentre gaudim d'interpretar-les en directe de la manera més enèrgica que sabem. També una cosa que ens uneix i ens fa vibrar junts són les ganes de tirar endavant el projecte complint de mica en mica els nostres somnis", comenta el grup. 
 
"Muévete" va estar produïda per DEM i Chalart58, mesclada per Chalart58 a La Panchita Studio i masteritzada per Xavier “Lek” Farré. En el videoclip, dirigit per Brain Thunder, gravat per Jony Sánchez i produït per la banda, la gent comparteix la bona energia de ballar plegats, amb un gran somriure a la cara. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, DEM System, Foxy, estrenes, La Pegatina, DEM

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.