Premis Enderrock 2023

La 25a gala dels Premis Enderrock serà retransmesa per TV3, La Xarxa i iCat

La Nit dels Premis Enderrock es podrà seguir en directe a partir de les 21:30 h per les televisions i ràdios de La Xarxa i per l’emissora iCat

TV3 emetrà per primera vegada la cerimònia completa dels Premis de la Música Catalana en diferit a partir de les 23:30 h

L’esdeveniment també es podrà seguir en streaming a la plataforma de continguts La Xarxa + i al web Enderrock.cat

Les emissores de Catalunya Ràdio i iCat realitzaran programes especials des de l’Auditori

Els programes 'Planta Baixa' de TV3 i 'Fet a mida' de La Xarxa oferiran connexions en directe prèvies a la cerimònia

Més d’un centener de periodistes acreditats d’arreu dels Països Catalans cobriran l’acte per als seus mitjans

| 06/03/2023 a les 18:45h

Imatge il·lustrativa
L’Auditori de Girona acollirà aquest dijous 9 de març, a partir de les 21 hores, la gala anual dels XXV PREMIS ENDERROCK – PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA 2023. La cerimònia serà retransmesa a través d’una coproducció audiovisual conjunta dels dos grans operadors televisius públics catalans, La Xarxa i TV3, i també per l’emissora de música i cultura de Catalunya Ràdio, iCat, amb la voluntat d'arribar a la màxima audiència possible.

L’esdeveniment es podrà seguir en directe a partir de les 21:30 h per emissora iCat i per les televisions i ràdios de La Xarxa, a més de la plataforma La Xarxa + i el portal web Enderrock.cat. Els periodistes Josep Martín (iCat) i Lali Giner (La Xarxa) faran els comentaris de la gala en directe. Per primera vegada, TV3 emetrà la cerimònia completa en diferit a partir de les 23.30 hores, i també oferirà programa musical de resum amb les principals actuacions.

Igualment, les emissores musicals Els 40 i Flaix FM faran un seguiment especial de la gala, i també hi haurà un ampli desplegament amb més d’un centenar de periodistes de diaris nacionals i locals, emissores i publicacions de tot l’abast territorial dels Països Catalans.
 

Càmera de TV3 als Premis Enderrock


 
PROGRAMES ESPECIALS DES DE L’AUDITORI
La gala dels XXV PREMIS DE LA MÚSICA CATALANA rebrà enguany la cobertura de més d'un centenar de periodistes acreditats de mitjans de comunicació d'arreu dels Països Catalans. L’esdeveniment comptarà amb la realització de programes especials i connexions en directe a càrrec dels principals mitjans radiofònics i televisius del país.

La Tarda de Catalunya Ràdio, conduït per Elisenda Carod, i l'espai informatiu musical Independents d'iCat, realitzat pel periodista Josep Martín, traslladaran per un dia els seus estudis a l’Auditori de Girona per oferir programes especials de seguiment de la gala amb entrevistes i actuacions d'alguns dels protagonistes de la vetllada. El programa Loft d’iCat, presentat per Berta Aroca i Xènia Casado, també connectarà en directe amb la nova catifa lila dels premis per parlar amb els artistes, grups i personalitats assistents abans d’entrar a l’Auditori.

A més, entre moltes altres cobertures de mitjans, també s'han confirmat connexions especials en directe amb el Telenotícies Vespre de TV3, el programa Planta Baixa —amb diverses intervencions d’Elisenda Pineda des de l’Auditori de Girona— i l’espai Fet a mida de La Xarxa —amb entrevistes a càrrec de Vanessa Raja—.

El locutor i DJ Sergi Sánchez de la cadena musical Els 40 amenitzarà la prèvia de la gala dels PREMIS ENDERROCK amb una sessió de música catalana de benvinguda al vestíbul de l'Auditori de Girona des de l'obertura de portes a les 19 h.
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.