Premis Enderrock 2023

Andreu Juanola i Alba Riera presentaran la gala dels Premis Enderrock 2023

La 25a edició dels Premis Enderrock de la Música Catalana comporta un format de gala renovat, amb uns nous presentadors i dotze actuacions amb la creació musical emergent

La parella humorística de Rafel Faixedas i Carles Xuriguera serà present a la cerimònia per passar el relleu als nous presentadors després de deu anys conduint la Nit dels Premis Enderrock

Personalitats de l’escena musical i professionals del món del periodisme i de l’humor seran els encarregats del lliurament de la vintena de guardons atorgats pel vot popular i la crítica

La gala dels XXV Premis Enderrock – Premis de la Música Catalana 2023 se celebrarà el dijous 9 de març a l’Auditori de Girona i es podrà seguir a través de TV3, La Xarxa, iCat i Enderrock.cat

| 08/03/2023 a les 12:00h

Andreu Juanola i Alba Riera, presentadors de la gala dels Premis Enderrock 2023
Andreu Juanola i Alba Riera, presentadors de la gala dels Premis Enderrock 2023 | Juan Miguel Morales
La cerimònia de lliurament dels XXV PREMIS ENDERROCK  DE LA MÚSICA CATALANA se celebrarà demà dijous 9 de març a l’Auditori de Girona. La celebració de la 25a edició dels guardons comportarà un format de gala renovat, amb uns nous presentadors. La cerimònia serà el comiat de la parella humorística de Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, presentadors dels darrers deu anys, que donaran el relleu als comunicadors Andreu Juanola i Alba Riera, amb un guió de Jordi Caballé. La NIT DELS PREMIS ENDERROCK es planteja com un acte de reconeixement a l’escena musical del país amb un cartell de dotze actuacions que són una aposta per la creació musical emergent.
 

EL NOU DUET DE PRESENTADORS

Andreu Juanola (Girona, 1989) és un locutor i humorista conegut per ser el presentador de l’emissió de ràdio independent La sotana, un programa satíric dedicat al dedicat al Futbol Club Barcelona que s’ha convertit en un referent clau de l’humor en català. També és copresentador del pòdcast gastronòmic de TimeOut, La Cullerada, i ha col·laborat amb la revista Enderrock.

Per la seva banda, Alba Riera (Barcelona, 1991) és periodista i comunicadora cultural en diversos mitjans televisius i radiofònics. Ha col·laborat amb els programes Planta Baixa de TV3, a El balcó de SER Catalunya, al Via lliure de RAC1, a Els experts d'iCat i a Estiu de Gràcia de Catalunya Ràdio, entre altres.  Actualment, forma part de l'equip del Col·lapse de TV3,  col·labora a Playground com a host i reportera i, a Ràdio Primavera Sound, copresenta el pòdcast DENTRO i té una secció al programa Tardeo d’Andrea Gumes.

El gironí i la barcelonina, que setmanalment presenten conjuntament un espai radiofònic al programa El suplement de Catalunya Ràdio per compartir queixes, dubtes i plaers culpables, seran els conductors de la cerimònia. No obstant això, la Nit dels Premis Enderrock també comptarà amb la presència dels veterans Carles Xuriguera i Rafel Faixedas, que pujaran a l’escenari de l’Auditori de Girona per culminar la seva trajectòria de deu anys als Premis Enderrock i donar la benvinguda als nous presentadors.
 

Carles Xuriguera i Rafel Faixedas a la gala dels Premis Enderrock Foto: Carles Rodríguez

 

ELS LLIURADORS DELS PREMIS ENDERROCK 2023

Diverses personalitats de l’escena musical, juntament amb professionals del món del periodisme i de l’humor, seran les encarregades del lliurament de la vintena de guardons. El trio Els Amics de les Arts i les vocalistes de Roba Estesa pujaran a l’escenari de l’Auditori de Girona a entregar alguns dels principals guardons.

Ho faran igualment cantants com la veu folk revelació valenciana La Maria; el cantant reggae lleidatà de Koers, Kelly Isaiah; el bandautor ebrenc Joan Rovira, el músic i productor barceloní Marc Parrot, la popular cantant eurovisiva surienca Beth, el talent badaloní sorgit del concurs Eufòria, Edu Esteve, la cantant lleidatana líder de Renaldo & Clara, Clara Viñals, la cantautora sabadellenca Ven'nus, i el referencial músic i productor del Baix Llobregat Alizzz.

A més, el duet humorístic que formen les podcasters Ana Polo i Oye Sherman, així com les presentadores del programa Loft d'iCat, Xènia Casado i Berta Aroca, també lliuraran algunes de les estatuetes amb forma de ‘e’ de la 25a edició.

Finalment, hi haurà també un espai per a la plana periodística del país amb la participació de la realitzadora Elisenda Carod (La tarda de Catalunya Ràdio),la periodista i escriptora Gemma Ventura (Catorze), i les presentadores i comunicadores Vanessa Raja (La Xarxa) i Jèssica del Moral (La Xarxa).
Especial: Premis Enderrock
Arxivat a: Enderrock, Premis Enderrock, Premis Enderrock 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.