Festivals

El Cap Roig Festival 2023 reunirà Stay Homas, Sílvia Pérez Cruz, Els Amics de les Arts, Joan Dausà i Els Catarres

El festival se celebrarà del 14 de juliol al 19 d'agost als Jardins de Cap Roig i la programació compta amb 23 concerts

| 13/03/2023 a les 15:00h

Sílvia Pérez Cruz
Sílvia Pérez Cruz | Arxiu del festival
El Cap Roig Festival se celebrarà del 14 al 19 d'agost del 2023, als Jardins de Cap Roig. La programació comptarà amb un total de 23 concerts, amb artistes com ara Stay HomasSílvia Pérez Cruz, Els Amics de les Arts, Joan Dausà, Els Catarres, o Rod Stewart, que inaugurarà el festival. Avui s'ha presentat la programació del festival a la seu de CaixaBank, a Barcelona.

El festival obrirà les portes el 14 de juliol amb Rod Stewart. També comptarà amb els concerts d'Els Amics de les Arts (21 de juliol), que hi presentaran el nou disc Allà on volia (Pistatxo Records, 2023); el trio barceloní Stay Homas (1 d'agost), també amb un nou treball sota el braç; el santfeliuenc Joan Dausà (5 d'agost); la cantant palafrugellenca Sílvia Pérez Cruz (6 d'agost), mostrant en directe el nou Toda la vida, un día (Sony Music, 2023); el trio d'Aiguafreda Els Catarres (9 d'agost), recentment guardonats amb el Premi Enderrock a millor disc de pop-rock per votació popular. L'11 d'agost, en el marc de l'aposta anual del festival per als espectacles familiars, hi actuarà també Dàmaris Gelabert.

A més, en el festival també s'hi podrà veure el 15 de juliol Ara Malikian, el 16 de juliol Sebastián Yatra, Norah Jones el 21 de juliol, Damien Rice el 28 de juliol i Pablo López el 29 de juliol. I el mes d'agost, Simply Red el 2, Taburete el 4 d'agost, el 7 d'agost Lola Índigo, el 15 d'agost Simba a Kiara, tribut al Rey León, el 17 d'agost Vanesa Martín, el 18 d'agost Juan Diego Flórez i el 19 d'agost David Bisbal, que tancarà el festival. El cicle també comptarà amb una nit solidària, de mà de l'Associació POTS, i una oferta gastronòmica de la mà dels germans Torres.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cap Roig, Cap Roig Festival, Actualitat, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.