Festivals

El Cruïlla avança el seu cartell amb Ladilla Rusa, Pau Vallvé i Renaldo & Clara

El festival se celebra del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

Nico Roig, Santa Salut i Lal’Ba també s'afegeixen a la programació

The Offspring, Alt-J, Rubén Blades són alguns dels nous caps de cartell

Stay Homas, Triquell, Sidonie, Suu i Cala Vento actuaran al Cruïlla 2023

| 23/02/2023 a les 17:15h

El Cruïlla en la seva edició de 2022
El Cruïlla en la seva edició de 2022 | Xavi Torrent
El Cruïlla ha presentat avui un nou avanç de la seva programació amb artistes catalans com Ladilla Rusa, Pau Vallvé i Renaldo & Clara. El festival barceloní tindrà lloc del 5 al 8 de juliol al Parc del Fòrum i també ha anunciat que una part de la programació encara està pendent d'anunciar-se.

El duet de Montcada i Reixac Ladilla Rusa arribarà al Parc del Fòrum per a repassar tant el darrer disc, Costumbrismo mágico (El Genio Equivocado, 2022), com els seus èxits més atemporals, com "Kitt y los coches del pasado"; el cantant barceloní Pau Vallvé també serà a la cita per a oferir en directe el seu últim treball, :) (autoeditat, 2022), i el grup lleidatà Renaldo & Clara presentarà el nou disc previst per a la primavera. També passaran pels múltiples escenaris del Cruïlla artistes com la rapera vallesana Santa Salut, el trio olesà Lal'Ba, que portarà el seu nou treball No hi ha dies dolents (PAM, 2023), i el cantautor barceloní Nico Roig, que també presentarà nou disc.

En clau internacional, el festival ha presentat sis nous caps de cartell: la banda de punk-rock californiana The Offspring, el grup d'indie rock britànica Alt-J, el músic de salsa panameny Rubén Blades acompanyat de la Roberto Delgado Big Band —que torna al festival per segon any consecutiu—, el trio alemany de música electrònica Moderat, el músic austríac Parov Stelar, la formació colombiana de fusió Bomba Estéreo i la rapera argentina Nicki Nicole.

El Cruïlla havia anunciat anteriorment altres caps de cartell com Sigur Rós, Franz Ferdinand, Leiva, Antònia Font, Tash Sultana, Viva Suecia i Amaia, i també artistes catalans com Sidonie, Stay Homas, Suu i Triquell. Paral·lelament, el festival Cruïlla ha anunciat recentment la celebració de dos nous festivals a la primavera fora de Barcelona i vinculats a dues denominacions d'origen de vins: el Ressons Penedès i el Cruïlla Terra Alta.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cruïlla, festivals, Rodrigo Cuevas, Ladilla Rusa, Pau Vallvé, renaldo & clara, Cruïlla 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.