Festivals

El Ressons Penedès ajunta música, vi i cava a la primavera

El festival tindrà lloc del 28 al 30 d'abril per diferents cellers, caves i espais emblemàtics de l'Alt Penedès

Compta amb noms com Els Catarres, Joan Dausà, Els Pets, Clara Peya, 31FAM, La Fúmiga o Pol Batlle & Rita Payés

El Cruïlla arriba a la Terra Alta

| 17/02/2023 a les 14:00h

Els Pets, un dels artistes confirmats al Ressons Penedès
Els Pets, un dels artistes confirmats al Ressons Penedès | Michal Novak
Neix un nou festival de primavera al Penedès: el Ressons Penedès. Amb l'objectiu d'unir música, vi, cava i territori, aquest nou festival oferirà del 28 al 30 d'abril més d'una trentena concerts repartits per 22 cellers, caves i indrets emblemàtics de l'Alt Penedès. La programació s'ha presentat avui i compta amb artistes com Els Catarres, Joan Dausà, Els Pets, Clara Peya, 31FAM, La Fúmiga o Pol Batlle & Rita Payés.

El divendres 28 d'abril, el festival arrencarà amb el doble concert d'Els Catarres i Joan Dausà a l'Espai Elyssia de Freixenet a Sant Cugat Sesgarrigues i l'actuació de Ginestà a les Cava Vilarnau de Sant Sadurní d'Anoia. A més, Joan Miquel Oliver serà a la cava Freixenet de Sant Sadurní d'Anoia; Joan Rovira a la bodega Seguras Viuda de Torrelavit i Cesk Freixas passarà per Torrelles de Foix.

El dissabte 29 concentrarà el gruix més gros de programació de tot el Ressons. Entre els concerts més destacats, hi ha el doble concert d'Iván Ferreiro i Els Pets a l'Espai Vallformosa de Vilobí del Penedès o el doble concert adreçat al públic familiar de Dàmaris Gelabert i Reggae Per Xics, que tindrà lloc al mateix espai. Al llarg del dia, també actuaran Clara Peya a l'espai Montrubí de Font-Rubí, David Carabén (Mishima) a la cava Oriol Rossell de Castellet i El Gornal, Roger Mas a la cava Codorniu de Sant Sadurní d'Anoia i Dan Peralbo i el Comboi a la cava Freixenet de Sant Sadurní, entre altres concerts.

L'última jornada de diumenge clourà amb més concerts com els d'Amaia a l'Elyssia de Sant Cugat Sesgarrigues, 31FAM i La Fúmiga a l'espai Vallformosa de Vilobí, Pol Batlle & Rita Payés al celler Torres de Pacs del Penedès, Mazoni a la cava Freixenet de Sant Sadurní, Judit Neddermann a Can Ràfols d'Avinyonet del Penedès, Joan Garriga al celler Blancher de Sant Sadurní, Joan Colomo a la cava Juvé & Camps i Guillem Roma a Vilobí del Penedès, entre altres.

El Ressons Penedès està impulsat per l'entitat promotora del Festival Cruïlla Barcelona i l'agència de comunicació McCann Barcelona amb la coordinació del Consell Comarcal de l'Alt Penedès i el suport dels cellers i els municipis que hi participen. Aquest nou festival és la segona iniciativa que el Cruïlla impulsa per unir música en directe i enoturisme. Fa unes setmanes, l'organització ja va anunciar el Cruïlla DO Terra Alta, que se celebrarà el 22 i 23 d'abril a Batea.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, DO Penedès, Penedès, festivals, Cruïlla, Ressons Penedès

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.