Verkami

El disc en directe d'Òscar Briz, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

L'artista d'Alcúdia busca finançar un disc del concert que oferirà el 25 de març al Teatre Principal de València

| 11/02/2023 a les 14:00h

Imatge il·lustrativa
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: Òscar Briz i el seu nou disc en directe.


ÒSCAR BRIZ

El cantant d'Alcúdia Òscar Briz celebra enguany 40 anys des que va començar la seva trajectòria artística. Per això, el 25 de març farà un concert especial i antològic al Teatre Principal de Valencià. En el directe, l'artista farà un gran repàs a la seva discografia dels últims 23 anys, amb el quintet habitual ampliat, per una secció de metalls, coristes i diverses col·laboracions. El concert s'enregistrarà i esdevindrà un luxós CD de tirada il·limitada, amb 500 exemplars.


Per finançar les mescles de gravació resultants del concert -amb 25 temes aproximadament-, el procés de masterització i la posterior edició del CD, Òscar Briz ha engegat a una campanya a Verkami. Els mecenes que hi participin seran recompensats, segons la quantitat aportada, amb entrades al concert (o descomptes) i el disc que en resulti.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Verkami, Enderrock, Òscar Briz

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.