Verkami

'La tribu canta' d'Anna Català, a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La professora de música i cantant Anna Català busca finançar un nou disc per a públic familiar

| 18/02/2023 a les 14:00h

Anna Català
Anna Català
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: Anna Català i el seu nou disc per a públic familiar.


ANNA CATALÀ
La professora de música i cantant Anna Català impulsa La tribu canta, un projecte artísticopedagògic de música i joc en moviment on es desenvolupen paisatges lúdics entre infants i adults. D'aquest projecte, Català vol fer-ne un disc que recollirà cançons que neixen de la necessitat de generar vincles i benestar en l'entorn familiar. A més, aquests temes comptaran amb la col·laboració de veus destacades com les de Judit Neddermann i Helena Bagué (El Pot Petit).



Per finançar els arranjaments de les cançons, l'enregistrament, els músics, la mescla, la masterització, el disseny, la publicitat i la fabricació del CD, Anna Català ha iniciat una campanya a Verkami. Els mecenes que hi col·laborin seran recompensats segons la quantitat aportada amb l'edició tant física com digital del disc, un cançoner o una harmònica de fusta amb el logo de La tribu canta.

 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, Enderrock, Verkami

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.