Actualitat

El certamen Sentir Fuster impulsa la creació de cançons inspirades en poemes de Joan Fuster

L'objectiu del concurs és acostar l'obra de Joan Fuster i potenciar la música inspirada en escriptors i poetes catalans

El certamen és una iniciativa del Col·lectiu Desvalls i la Casa de la Música de Manresa amb el patrocini de Cerveses Guineu

La proposta guanyadora rebrà 500 euros i serà enregistrada en un estudi professional

| 22/03/2023 a les 15:30h

Joan Fuster l'any 1990
Joan Fuster l'any 1990 | El Nacional
Enguany se celebra el centenari del naixement del poeta de Sueca Joan Fuster. Per commemorar-ho, el Col·lectiu Desvalls i la Casa de la Música de Manresa han impulsat el certamen Sentir Fuster: un concurs que premiarà les millors musicacions dels textos de l'autor i que pretén acostar la seva obra al públic jove, així com potenciar peces noves inspirades en escriptors i poetes catalans. La convocatòria per presentar-s'hi romandrà oberta fins al 31 de març.

La convocatòria està oberta a tots els creadors musicals, independentment del seu estil i la seva trajectòria i no és necessari tenir res publicat. Les composicions que es presentin han de ser cançons originals i inèdites i és necessari que estiguin inspirades en aforismes de Joan Fuster. Tot i que s'acceptaran peces exclusivament instrumentals, el jurat valorarà especialment aquelles cançons que tinguin lletra cantada. El premi per al guanyador/a consisteix en l'enregistrament de l'obra seleccionada en un estudi professional i 500 euros.

Les inscripcions ja estan obertes al web de les Cases de la Música. L'últim dia per apuntar-s'hi és el 31 de març, i la data límit per presentar la proposta és el 20 de maig. El 23 de juny es farà públic el guanyador/a del concurs, escollit per un jurat format per membres vinculats al món de la música. 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sentir Fuster, Joan Fuster, Actualitat, certamen

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.