Festivals

Balkan Paradise Orchestra i Chris Isaak, entre les primeres confirmacions de l'Alma Festival Jardins de Pedralbes

El festival organitzat per la productora Concert Studio es trasllada al Poble Espanyol després de perdre el concurs que permetia organitzar el certamen a Pedralbes

 L'Alma Festival Jardins de Pedralbes se celebrarà del 10 al 27 de juliol

| 28/03/2023 a les 17:00h

Balkan Paradise Orchestra en directe
Balkan Paradise Orchestra en directe | Xavier Mercadé
La promotora de les anteriors edicions del festival Jardins de Pedralbes, Concert Studio, trasllada el cicle al Poble Espanyol sota un nou nom: Alma Festival Jardins de Pedralbes, que se celebrarà del 10 al 27 de juliol. Entre les primeres confirmacions, destaquen noms com els de Balkan Paradise Orchestra, Chris Isaak, Jacob Collier, Bastille o Fito Páez. Les entrades es posaran a la venda aquest dijous a les 14h.

Un dels primers concerts del festival serà el de l'històric cantant argentí Fito Páez l'11 de juliol i el del veterà cantautor californià Chris Isaak, autor de la famosa balada "Wicked Game". També hi actuaran la cantautora estatunidenca LP (13/07); el londinenc Jacob Collier (14/07), La cantautora d'Úbeda Zahara i el duet Delaporte (15/07), la cantant de pop de Chigao Anastacia (16/07), la banda del Regne Unit Bastille (17/03), l'argentí Gustavo Santaolalla (18/07), Las PalmerasChico Trujillo i Guacamayo Tropical DJ's per celebrar el Dia de l'Amic (20/07), el duet britànic Soft Cell (20/07), els històrics del rock espanyol MClan i Seguridad Social (26/07); el guitarrista de Sarajevo Goran Bregovorić i la multiformació barcelonina Balkan Paradise Orchestra (27/07).

EL MATEIX PEDRALBES EN UN ESCENARI
Aquest any ha estat determinant pel festival Jardins de Pedralbes. La Generalitat va convocar un concurs per adjudicar quina productora organitzaria el certamen. El resultat final, que es va fer públic el febrer, va forçar a deixar d'organitzar el festival a la productora de les edicions anteriors, Concert Studio, en favor de Clipper's Live.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Festival Jardins Pedralbes, Alma Festival de Pedralbes, Chris Isaak, Balkan Paradise Orchestra, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.