Festivals

L'Acampada Jove presenta el cartell amb Els Amics de les Arts, Auxili, Lildami, Figa Flawas i Mushkaa

El festival impulsat pel Jovent Republicà se celebrarà del 13 al 15 de juliol a Sant Sadurní d'Anoia

Anteriorment, s'havien anunciat noms com els de The Tyets, La Fúmiga o JazzWoman

| 29/03/2023 a les 13:40h

Acampada Jove 2022
Acampada Jove 2022 | Arxiu del festival
Avui, l'Acampada Jove ha presentat el cartell de la seva 26a edició. Els Amics de les Arts, Auxili, Lildami, Figa Flawas, Mushkaa, Miquel del Roig i Habla de Mí en Presente se sumen als 14 grups ja anunciats prèviament. El festival impulsat pel Jovent Republicà (les joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya) se celebrarà del 13 al 15 de juliol a Sant Sadurní d'Anoia, que repeteix com a emplaçament per segon any consecutiu.

El trio barceloní Els Amics de les Arts serà al festival politicomusical per presentar el seu darrer disc, Allà on volia (Pistatxo Records, 2023); la banda d'Ontinyent Auxili tornarà a l’Acampada Jove per fer ballar i cantar el públic al ritme de reggae; com també hi tornarà el terrassenc Lildami, per presentar el seu nou disc, Dummy (Halley Records, 2023); i l'ebrenc Miquel del Roig amb el seu habitual popurri festiu. Paral·lelament, debutarà al festival el duet guanyador del Sona9 Figa Flawas, amb les seves cançons de pop urbà; la cantant Mushkaa s’estrenarà a l'escenari de Sant Sadurní d'Anoia per donar a conèixer els seus darrers temes, i Habla de Mí en Presente interpretarà en directe les cançons del seu segon disc Fa calor (Halley Records, 2023).

A més d'aquestes sis noves confirmacions, l'organització de l'Acampada Jove ja havia presentat 14 propostes anteriorment: The Tyets, Buhos, La Fúmiga, Santa Salut, Triquell, Xavi Sarrià, Flashy Ice Cream, JazzWoman, Scorpio, Sexenni, Sara Roy, Maio, Cactus i Oxigen. Després d'aquesta nova tongada de confirmacions, l'Acampada Jove ha anunciat que encara hi ha quatre incògnites en el cartell, que es desvelaran en les pròximes setmanes.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Acampada Jove, Acampada Jove 2023, Mushkaa, Figa Flawas, Lildami, Acampada jove, els amics les arts, Auxili, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.