Festivals

Ginestà, Anna Andreu, Lildami, Albert Pla i Pol Batlle amb Rita Payés seran aquest Istiu a Empúries

El festival Istiu se celebrarà entre el 3 i el 9 de juliol a Castelló d’Empúries i a Empuriabrava

| 05/04/2023 a les 14:50h

Ginestà
Ginestà | Carles Rodríguez
Ginestà, Anna Andreu, Lildami, Albert Pla i Pol Batlle amb Rita Payés, entre d'altres, actuaran a la tercera edició del festival de música ISTIU, que se celebrarà entre el 3 i el 9 de juliol, en espais del centre històric de Castelló d'Empúries i a Empuriabrava. La programació del festival, organitzat per l'Ajuntament de Castelló d'Empúries, compta amb una quinzena de concerts. 

El cicle s'inaugurarà el 3 de juliol amb una producció pròpia de versions soul i estàndards a càrrec de Kelly Isaiah (Koers) i la Vicens Martín Dream Big Band. Al llarg de la setmana, també hi actuarà el referencial raper terrassenc Lildami i l'artista de Sant Quirze del Vallès Anna Andreu -guanyadora del Premi Enderrock 2023 a millor disc de cançó d'autor per la crítica-, el 4 de juliol; el cantant i pianista Manu Guix, que oferirà un repertori en acústic el 5 de juliol; i la cantautora de Bellaterra Magalí Sare, el 6 de juliol.

El cap de setmana començarà el divendres 7 de juliol amb el duet que formen Pol Batlle amb Rita Payés, i el directe el reputat Marc Timón, oferint la seva cara més popera; la banda encapçalada pels germans Júlia i Pau Serrasolsas, Ginestà, el 8 de juliol; i el multifacètic artista sabadellenc Albert Pla amb la companyia del guitarrista Diego Cortés, que tancaran aquesta tercera edició del festival, el 9 de juliol.

Així mateix, també s'hi podrà veure Bigblack Rhino (4 de juliol), Madamme Mustah Moshka (5 de juliol), i River Omele (6 de juliol), Alex Dee (7 de juliol) i dues sessions de DJ -a la tarda, per al públic familiar, i a la nit-, a càrrec de Miqui PuigFonki Cheff i Weronika Banaszek.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Rita Payés, Pol Batlle, Festivals, Empuriabrava, kelly isaiah, Bigblack rhino, Lildami, anna andreu, Madamme Mustash, Manu Guix, Moshka, River Omelet, Magalí Sare, Alex Dee, Marc Timón, Ginestà, Diego Cortés, Albert Pla, castelló d'empúries, Festival ISTIU, ISTIU

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.