festivals

Joan Dausà, 31 FAM, Ginestà, Els Pets i Judit Neddermann seran aquest cap de setmana al festival Ressons

El festival se celebrarà del 28 al 30 d'abril en diferents localitzacions de l'Alt Penedès

El cartell està format per artistes com Joan Dausà, 31 FAM, Ginestà, Els Pets o Els Catarres

| 26/04/2023 a les 17:00h

Joan Dausà al Cruïlla 2022
Joan Dausà al Cruïlla 2022 | Arxiu Cruïlla
La primera edició de la sucursal a l'Alt Penedès del Cruïlla, el Festival Ressons Penedès se celebrarà del 28 al 30 d'abril. L'esdeveniment comptarà amb més de vint-i-un escenaris en espais naturals i quinze cellers diferents de l'Alt Penedès, amb trenta-sis actuacions d'artistes com Joan Dausà, 31 FAMLa FúmigaGinestà, Els Pets, Judit Neddermann o Els Catarres. Les entrades es poden comprar al web del festival.


Divendres 28 d'abril s'inaugurarà el festival amb els concerts del cantant, compositor, i guitarrista mallorquí Joan Miquel Oliver (Antònia Font), i el cantautor de Sant Pere de Riudebitlles (Barcelona) Cesc Freixas. En acabat, actuarà la banda d'Aigua Freda Els Catarres, i el cantant de Sant Feliu de Llobregat Joan Dausà, i per tancar el vespre actuarà el grup barceloní Ginestà.

Dissabte 29 serà el dia amb més actuacions. El matí començarà amb els concerts per a públic familiar de Dàmaris GelabertReggae per Xics. A continuació, s'hi podran veure les propostes de David Carabén (Mishima); de la fusió entre la guitarra flamenca de Juan Gómez “Chicuelo”, i el piano de Marco Mezquida; i del compositor barceloní Marc Parrot. Durant el dia també actuaran el cantant i compositor d'Esplugues del Llobregat Joan Isaac i l'actriu Carme Sansa, i el guitarrista i cantautor barceloní Quico Pi de la Serra. A la tarda, hi tocaran la pianista de Palafrugell Clara Peya, el solsonenc Roger Mas, Martín Puig, a més del comediant Marc Sarrats. Per concloure el dia hi haurà la cantant Soleá Morente, Las Migas; i a la nit, la banda de pop-rock del Constantí Els Pets, el gallec Ivan Ferreiro i Sidral Brass Band. 

El diumenge 30 d'abril, l'últim dia del festival, es podrà veure la cantant de Vilassar de Mar Judit NeddermannMazoni, i Joan Garriga (La Troba Kung-Fú) amb el guitarrista francès Madjid Fahem. Per tancar el festival, hi haurà les actuacions del guitarrista Pol Batlle amb la cantant de Vilassar de Mar Rita Payés i, a la nit, el grup sabadellenc de música urbana 31 Fam i la banda valenciana La Fúmiga, i la cantant de Pamplona guanyadora de Operación Triunfo Amaia
 
 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Actualitat, Ressons Penedès, Festival

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.