festivals

La primavera arriba amb nous cicles musicals al Palau Robert

Avui s'han presentat els concerts d'aquesta temporada al Palau Robert

Des d'Enderrock celebrem 30 anys amb un cicle durant el mes de maig

 El juny hi haurà també els concerts del cicle Sonora, i fins a mitjan juliol, l'habitual Clotilde

Enderrock celebra 30 anys amb un cicle de concerts

| 26/04/2023 a les 10:45h

Alguns dels artistes que es podran sentir al cicle dels 30 anys d'Enderrock: Socunbohemio, Júlia Colom, Al·lèrgiques Al Pol·len, Renaldo & Clara, Anna Andreu i Maio
Alguns dels artistes que es podran sentir al cicle dels 30 anys d'Enderrock: Socunbohemio, Júlia Colom, Al·lèrgiques Al Pol·len, Renaldo & Clara, Anna Andreu i Maio | Jordi Novell
Avui al Palau Robert de Barcelona s'han presentat els cicles de concerts d'aquesta temporada. En total, seran tres els que se celebraran entre el 3 de maig al 12 de juliol: el cicle que commemora els 30 anys d'Enderrock, el cicle Sonora que impulsa les cantautores emergents, i el ja habitual dels jardins del Palau Robert, el Clotilde Fest.

ENDERROCK 30 ANYS
El 3 de maig arrencarà el cicle amb què Enderrock celebra els seus 30 anys de trajectòria. Començarà amb els concert de GinestàRenaldo & Clara i MTINES. El 10 de maig, s'hi podrà escoltar Anna AndreuSocunbohemio i Júlia Colom. El 17 de maig, hi seran KoersLluís Gavaldà amb Joan Pau-Chaves i Maio. El cicle finalitzarà el dijous 25 de maig amb els directes de GertrudisSexenni i Al·lèrgiques Al Pol·len.

 
>> ACONSEGUEIX AQUÍ LES TEVES INVITACIONS GRATUÏTES <<


SONORA
Paral·lelament, a partir del 20 de maig, començarà el cicle Sonora, que s'allargarà fins al 17 de juny, i que va dedicat a les dones emergents. Així doncs, ha programat artistes com Janna Aran (20 de maig), Maria Hein (3 de juny), Colet (3 de juny) i Ven'nus (17 de juny).

  
CLOTILDE FEST
Del 21 de juny al 12 de juliol tornarà a instal·lar-se al Jardí del Palau Robert el Clotilde Fest amb quatre dates de concerts. El 21 de juny, amb una programació de Flaixbac, hi tocaran Triquell i Els Catarres. El 28 de juny, Europa FM hi portarà Roger PadrósEdu Esteve i DJ Bulma Beat. El 5 de juliol, de la mà d'Els 40, hi seran Figa Flawas i The Tyets. El Clotilde Fest tancarà l'edició amb Rac105 i els concerts de Mariona Escoda i Porto Bello.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Enderrock 30 anys, cicles, Palau Robert, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.