estrenes

Xicu i Julieta canten junts a l'amor èpic

Estrenem el nou tema de l'artista castellbisbalenc Xicu en col·laboració amb Julieta, «El teu amor»

| 03/05/2023 a les 12:00h

Xicu i Julieta
Xicu i Julieta
Si a l'últim treball, Blau (Satélite K, 2022), Xicu s'apartava de la sonoritat de "nen bo" i s'apropava a la urbana -com ell mateix destacava-, ara l'artista vallesà fa un pas més enllà. El músic presenta enguany noves cançons, i una d'elles és el "El teu amor" (Delirics, 2023), en què vira cap a un trap-pop al costat de la barcelonina Julieta.


Per fer una cançó de pop urbà sobre l'amor, i també el costat desagradable que pot comportar, Xicu Julieta són l'elecció guanyadora. En aquesta cançó ballable i enganxosa, però també fosca, els músics canten sobre aquell amor ple d'èpica romàntica que t'aporta una nova felicitat, però sense el qual no et sents res, i arriba amb un temor renovat a la pèrdua. "Si tu te'n vas, jo no tinc res a fer. I sé que això no està bé", reconeix Xicu a la cançó, alhora que prega "si us plau, no em tiris al foc".

La cançó ha estat treballada conjuntament per tots dos artistes, i produïda per Xicu. El videoclip ha estat realitzat per Xavi Souto i enregistrat en un bosc, jugant amb els clarobscurs i fortes llums intermitents.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estenes, Xicu, Julieta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.