Sona9

Últimes hores per presentar-te al concurs Sona9

El període d'inscripcions per participar en el concurs de bandes emergents Sona9 acaba el 15 de maig a les 23.59h

| 13/05/2023 a les 10:30h

Imatge il·lustrativa
Els temps estan canviant i el Sona9 aposta enguany per descentralitzar els concerts arreu del territori, una peça clau per a la formació dels nous artistes. Així, en aquesta 23a edició hi haurà una desena de concerts preliminars que s’estendran a tot Catalunya, des de l’Antiga Fàbrica Estrella Damm a Barcelona fins a sales de Manresa, Lleida, Girona i Tarragona, a més de Palma, València i Andorra. Així mateix, es passarà de 18 a 30 artistes seleccionats, que actuaran els mesos de juny i juliol.
 
Una altra de les novetats serà el retorn a les semifinals amb 12 propostes seleccionades pel jurat. Els concerts, que es van deixar de realitzar durant la pandèmia, tindran lloc al festival Acústica de Figueres, les Festes de Santa Tecla de Tarragona, el Mercat de Música Viva de Vic i La Mercè a Barcelona. D’aquesta manera, es recuperen els vells costums que han donat tants bons fruits al llarg de més de dues dècades d’un concurs organitzat per Enderrock, Catalunya Ràdio - iCat i TV3, amb el suport dels Departaments de Cultura i Joventut de la Generalitat de Catalunya, la Generalitat Valenciana i els governs de les Illes Balears i Andorra, la col·laboració de Cases de la Música, SGAE i AIE i el patrocini d’Estrella Damm.

Pots inscriure't per formar part del concurs fins al dilluns 15 de maig a les 23:59h.

    
 

UN SONA9 AMB MÉS PREMIS

L’apartat de premis s’ampliarà amb dos nous guardons. Es mantenen els premis Sona9 i Joventut per al primer i segon classificats, es recupera el premi Èxit per al tercer classificat, i el premi Verkami serà atorgat a l’artista guanyador de la votació Popular. Finalment, el Premi Cases de la Música agafa entitat pròpia i serà per al grup o solista amb més projecció de futur seleccionat entre els 12 grups classificats a la fase semifinal.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.