Actualitat

Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves aterren a la Deskomunal

El duet format pel cantant i el teclista d'Els Pets actuarà aquest diumenge 28 de maig a la sala Deskomunal de Barcelona

Hi presentaran l'espectacle inspirat en el llibre del mateix Gavaldà 'Sona la cançó'

La celebració dels 30 anys d'Enderrock amb Maio, Lluís Gavaldà & Joan-Pau Chaves, i Koers

| 22/05/2023 a les 13:30h

Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves
Lluís Gavaldà i Joan Pau Chaves | Juan Miguel Morales
Aquest pròxim diumenge 28 de maig a les 19h, Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves actuaran en directe a la sala Deskomunal de Barcelona. El vocalista i teclista del trio de Constantí Els Pets arribaran a Barcelona amb el Curtcircuit per oferir el final de la mini gira amb què repassen temes intemporals dels quals Gavaldà parla al seu llibre Sona la cançó (Rosa dels Vents, 2022).
 
En el directe d’aquesta gira, que ja ha passat per Manresa, Tarragona i Sant Feliu de Llobregat, Gavaldà combina versions en directe de cançons emblemàtiques amb l’explicació d’anècdotes, tant personals com col·lectives, i peces pròpies -algunes publicades en discos d’Els Pets, i d’altres encara inèdites-. I ho fa al costat de Joan-Pau Chaves, amic i company de viatge durant més de dues dècades, que tant fa gala de la seva destresa al piano, com pren el baix al costat de Lluís Gavaldà i la seva guitarra.
 
Ara fa un any, Lluís Gavaldà va presentar el seu cinquè llibre, Sona la cançó, on endreça vivències i memòries a través d’una seixantena de cançons. A les seves pàgines, Gavaldà referencia temes d’Ella Fitzgerald, The Beatles, Deep Purple, Bob Dylan, David Bowie, Elton John, Peter Gabriel, Bruce Springsteen, Chet Baker o Frank Sinatra; de Roberto Carles -a qui s’esmenta també de fet el tema d’Els Pets “S’ha acabat”-, i també de Joan Manuel Serrat, Sisa, Ia & Batiste, o Antònia Font.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, concerts, Lluís Gavaldà, Joan-Pau Chaves, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.