Festivals

El Curtcircuit al costat d'Els Catarres i Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves

Totes dues formacions oferiran quatre concerts especials dins del cicle

El Curtcircuit presenta la programació de la primera temporada, de març a maig, i els primers confirmats de la segona, d'octubre a desembre

| 15/02/2023 a les 15:00h

Els Catarres
Els Catarres | Arxiu de l'artista
El Curtcircuit -el cicle impulsat per l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya-, ha anunciat els artistes de la primera temporada de la seva onzena edició. Entre març i maig, el festival ha programat més d'una vintena de concerts d'artistes com Clara PeyaMishima amb Mar PujolSelma BrunaSexenni, o Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves (Els Pets), entre altres. Així mateix, el Curtcircuit també ha avançat alguns dels noms de la segona temporada, que tindrà lloc d'octubre a desembre, i que comptarà amb Anna AndreuInvisible Harvey o La Fúmiga, a més d'amb quatre concerts especials d'Els Catarres.

El trio d'Aiguafreda culminarà així la celebració del seu desè aniversari amb quatre concerts a l'Apolo. De la mà de Curtcircuit, la banda dedicarà cadascun dels espectacles a un dels seus últims discos: el dimecres 22 de novembre repassarà Postals (Música Global, 2013), el dijous 23, Big Bang (Música Global, 2015), el concert de divendres 24 estarà dedicat a Tots els meus principis (Música Global, 2018), i el de dissabte 25 de novembre, a Diamants (Halley Records, 2022).



El Curtcircuit s'inaugurarà enguany el 3 de març per partida de doble, amb dos concerts fora de Barcelona per afavorir la diversitat d'espais dins del territori. Concretament, a Lleida, al Cotton Club, amb els barcelonins Delafé y Las Flores Azules i TWIN, i a Sabadell, al VADE Música, amb el duet urbà Bounce Twice.

Durant el mes de març, també actuaran Verde Prato (10 de març) i Lusillón (11 de març) a la sala Paral·lel 62 Club. A Lleida, l'11 de març, P.A.W.N. Gang oferirà el primer de tres concerts programats en el cicle (1/04 a Sabadell; 11/11 a Barcelona). Fent pinya, Marialluïssa i Filippin Yess actuaran junts a la sala barcelonina VOL, també l'11 de març, i a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat, el 15 d'abril. El mateix 11 de març, LaSol també oferirà un concert al Laut de Barcelona.

El 17 de març, Morreo i Supermeganada portaran la seva música a la sala Sidecar i Niño de Elche presentarà el seu nou treball discogràfic a la Cotton Club de Lleida i, l'endemà, a la Sala Zero de Tarragona. Aquell mateix dia, l'Orfeó Lleidatà acollirà un concert en solitari de Clara Peya.

El 24 i 25 de març, Mishima i Mar Pujol actuaran, el primer lloc a la sala mataronina Clap, i en segon lloc, a la manresana Stroika. El 14 d'abril, Selma Bruna serà presentant el nou disc a Barcelona, al Paral·lel 62 Club, i el 21 d'abril, Sexenni es plantarà a la Razzmatazz 2. El maig, s'han programat a Barcelona concerts de FuturachicapopAlan Neil i Centauros, a la sala Vol (12/05), de La Furia a la sala Sidecar (20/05) i de la Barcelona World's Music Ensemble (24/05).
 

Lluís Gavaldà amb Joan-Pau Chaves Foto: Judit Sabaté


Així mateix, durant el mes de maig, Lluís Gavaldà oferirà, amb Joan-Pau Chaves, quatre concerts especials: el 4 a la Voilà de Manresa; el 5 a la sala Zero de Tarragona; el 27 a Els Pagesos de Sant Feliu de Llobregat, i el 28 a La Deskomunal de Barcelona, tancant la primera temporada del Curtcircuit.

Pel que fa a la segona temporada, prevista per la tardor, també s'han anunciat els primers concerts. Anna Andreu i Aida Oset seran el 19 d'octubre a la sala 2 d'Apolo; el dia 21 La Fúmiga passarà per Clap de Mataró i el mateix dia Invisible Harvey Hola Lis actuaran la VOL. De cara a novembre, el dia 10 tindrà lloc la presentació del nou disc d'SDH a la sala Freedonia de Barcelona, el dia 11 P.A.W.N. Gang oferirà el concert de final de gira que celebra els 10 anys de la formació, i el 17 de novembre, b1n0 repassarà el seu nou disc a la sala 2 d'Apolo, acompanyats d'UMA.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Curtcircuit, Els Catarres, Curtcircuit 2023, festivals, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.