Estrenes

Roger Argemí va a contracorrent amb «Tant se val»

Estrenem en primícia el nou videoclip del cantant igualadí Roger Argemí, «Tant se val»

La cançó formarà part del seu futur EP, previst per al segon semestre de 2023

| 26/05/2023 a les 11:00h

Roger Argemí
Roger Argemí | Arxiu Crea Music
Roger Argemí és un dels músics catalans que més posa la mirada en el pop i el R&B internacional. Amb diversos discos publicats, l'igualadí ha arribat a fer col·laboracions amb grans noms com el guanyador d'Eurovisió 2015 Måns Zelmerlöw o a representar el català al festival Liet International, el festival homòleg d'Eurovisió de les llengües minoritàries. A més, també ha destacat com a autor i productor per a altres cantants i artistes d'Eufòria i Operación Triunfo, i fins i tot, boybands japoneses. Avui, estrenem en primícia el videoclip de la seva nova cançó, "Tant se val", que formarà part del seu pròxim EP, previst per al segon semestre de 2023. 


"Tant se val" continua explorant els terrenys pròxims al pop melòdic de clara influència internacional amb els quals Roger Argemí flirteja. "La cançó va néixer de la necessitat d’intentar renovar una mica el panorama català i aportar-hi nous sons i noves tendències dins de la música pop", explica mentre reconeix que ha volgut fugir dels gèneres urbans i dels estils mestissos. Segons Argemí, "Tant se val" barreja el pop-rock amb l'electrònica i busca una sonoritat americana, sense deixar de banda els seus característics falsets.

Precisament, aquesta cerca pels sons i les melodies mainstream no explorades en català és del que parla la lletra: "d’anar a contracorrent, trencar les fronteres de la música", i d'intentar apostar per una tendència que encara no s’hagi explorat. Quant al videoclip, mostra el cantant en un pícnic davant d'un llac envoltat de muntanyes mentre grava les bases de la cançó amb un petit teclat midi i un ordinador.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Roger Argemí, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.