verkami

El nou disc de VerdCel s'arrela a Verkami

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

 L'alcoià VerdCel prepara un nou llibre-CD i la reedició de 'Sàmara'

| 05/06/2023 a les 14:22h

Imatge il·lustrativa
Article patrocinat per Verkami
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes.
 
L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

​Avui presentem una proposta nova que es troba en plena campanya a Verkami: el nou disc de VerdCel i una reedició especial, amb cançons inèdites, de Sàmara (autoeditat, 2008).

VERDCEL
VerdCel, el projecte de l'alcoià Alfons Olmo prepara el 16è disc: dotze cançons noves, acompanyades d'un llibre amb 17 textos de diferents autors inspirats en els temes del disc i relats gràfics de Daniel Olmo. Però no només això, sinó que el músic també planteja una reedició del disc Sàmara, amb motiu dels 15 anys de la seva publicació: ReSàmara. Aquesta reedició no serà a l'ús, sinó que comptarà també amb set cançons inèdites i el llibre redibuixat, amb noves escenes i vinyetes.

Per fer tirar endavant la proposta, costejar els dos discos + llibre i el marxandatge, VerdCel ha engegat una campanya Verkami. Els micromecenes que hi participin, i segons la quantitat aportada, rebran recompenses com el Llibre+CD de tots dos treballs, una làmina amb il·lustracions del nou disc, tres manuscrits de lletres, la discografia completa de VerdCel o concerts privats.
 
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, VerdCel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.