festivals

L'Ajuntament de La Ràpita suspèn unilateralment l'acord amb l'Eufònic

El festival es veu obligat a reubicar les actuacions, després de que l'alcalde hagi trencat l'acord

| 27/06/2023 a les 19:21h

Nightcrawler a l'Eufònic 2021
Nightcrawler a l'Eufònic 2021 | F. Gerardo García
 L'organització del festival Eufònic, que tindrà lloc a diverses localitats de les Terres de l'Ebre del 24 al 27 d'agost, ha comunicat que es veu obligada a suspendre i reubicar les actuacions a La Ràpita. Afirmen que la decisió ha estat presa pel nou alcalde, de manera unilateral, i sense possibilitat de mediació. Malgrat la decisió, l'Eufònic mantindrà les programacions a Amposta, Tortosa, Miravet, Roquetes i Ulldecona, i reubicarà algunes de les actuacions programades a La Ràpita.
 
El nou consistori ha retirat l'ajut de la brigada municipal, la cessió d'espais i l'aportació econòmica, que representava, segons fonts del festival, el 7% dels 170.000 euros de pressupost de l'Eufònic.
 
El festival dirigit per Vicent Fibla havia aconseguit enguany el Premi Nacional de Cultura concedit pel CoNCA, Consell Nacional de la Cultura i de les Arts. Enguany el festival programarà artistes com Kokoko!, Soledad Vélez, Da::Ma, Hadren, Arovane, Ruïnosa y Las Strippers de Rahola, Sandré, Tastumi & Masako o Verde Prato, entre d'altres.
 
Javier Reverté (PSC), un empresari de l'oci i la restauració, és el nou alcalde de La Ràpita, després de l'acord del seu partit amb Junts, Ràpita XXI-Ara Pacte Local i Futur per la Ràpita (Comuns). En la seva investidura, l'alcalde –conegut com 'Xapo'– va anunciar "noves maneres de fer política", alhora que va reiterar la seva aposta per projectes com la creació d'un hotel flotant al mar.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festivals, eufònic, la ràpita

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.