Festivals

L'experimentació i la música es retroben a les Terres de l'Ebre amb l'Eufònic

Dijous 25 arrenca una nova edició del festival, que s'estendrà fins al diumenge 28

| 24/08/2022 a les 16:00h

L'Eufònic en una edició passada
L'Eufònic en una edició passada | Arxiu
Des de demà i fins al diumenge, les arts sonores, visuals i digital-performatives tenen una gran cita a les Terres de l'Ebre amb el festival Eufònic. En total, al llarg d'aquesta setmana, La Ràpita -que serà la seu principal de l'esdeveniment-, Tortosa, Amposta, Deltebre, Ulldecona i Roquetes acolliran prop d'una cinquantena d'actes i actuacions. 

Algunes de les propostes més destacades que presenta el festival són les de l'electrònica de b1n0 i la poesia de Maria Sevilla, que actuaran demà al Pati dels Til·lers de Roquetes; el pop trist de Xicu, que s'expandirà l'endemà a l'Església Nova de la Ràpita; l'imaginari obscur dels valencians Nueve Desconocidos, que portaran la seva dark wave al Pavelló Firal de la Ràpita el divendres, o el folk de Joana Dark, que brollarà el dissabte 27 a l'Església Nova.  

Entre els artistes internacionals del programa s'hi troben projectes singulars com el del duet escocès Kinbrae, qui inaugurarà l'edició d'enguany a l'Església de la Santíssima Trinitat de la Ràpita amb la seva música d'inspiració paisatgística. Durant el cap de setmana, també actuaran l'artista britànica d'origen australià Penelope Trappes (divendres 26 a l'Església Nova), el traper madrileny Bouza (divendres 26 al Pavelló Firal), la gaditana Judeline i l'electrònica de Bristol de Throwing Snow (ambdós actuen dissabte 27 al Pavelló Firal).
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals d'estiu, Eufònic, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.