Videoclips

Itaca Band i Dounia Zolati volen ballar «A l'alba»

El grup montcadenc presenta un nou videoclip amb la col·laboració de Dounia Zolati

| 18/07/2023 a les 16:00h

Albert García i Dounia Zolati
Albert García i Dounia Zolati | Arxiu Halley Records
Itaca Band va guanyar notorietat ara fa quasi una dècada gràcies a cançons com "Temerario", "Todas nuestras luchas" o "Rema". Després de publicar l'any passat Mil tormentas y un sol (Halley Records, 2023), el grup de Montcada i Reixac presenta avui amb una nova cançó en català: "A l'Alba" (Halley Records, 2023), que compta amb la col·laboració de Dounia Zolati (cantant del grup de versions Akelarre) i manté el seu interès en la música llatina.


"A l'alba" s'engega amb una lletra vitalista i plena d'energia, que combina ritmes i sons llatins amb la secció de vents que identifiquen al grup. La veu de Dounia Zolati s'incorpora a la segona meitat de la peça, que culmina amb una darrera tornada explosiva i un solo de trompeta característic de la música llatinoamericana. El senzill està compost per Albert García i produït entre Genís TraniÀlex Pérez i el mateix Albert García, mentre que el videoclip ha estat enregistrat per Xumari Roca.

Amb aquesta nova addició al seu repertori, Itaca Band continua la seva gira, que farà una parada especial el pròxim 30 de juliol al prestigiós festival FujiRock, al Japó. També actuaran el 4 d'agost a Caldes de Malavella, el 5 d'agost a Golmés, el 26 d'agost a Campllong, el 9 de setembre a Guissona i finalitzaran el 21 de novembre a Montoliu.
Especial: Videoclips
Arxivat a: Enderrock, Itaca Band, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.