Sona9

L'imaginari electropunk de Neptú al Sona9 2023

El cantant i músic lleidatà és una de les propostes classificades del #23Sona9

| 14/08/2023 a les 17:00h

Neptú
Neptú | Carles Rodríguez
A finals del mes de maig, el jurat del Sona9 2023 va seleccionar els 30 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, Lleida, Tarragona, Manresa, Girona, Andorra, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 23a edició del concurs. Avui us presentem el cantant de Lleida Neptú.


LA PROPOSTA: És difícil encaixar en un gènere. Hi ha cançons pop, altres de més hip-hop i algun tema més electrònic.

LA TRAJECTÒRIA: Va crear el projecte després de cinc anys amb la banda Koers. Des d’aleshores ha actuat presentant el primer disc, Desperta (Metz Records, 2022).

EL REPTE: L'objectiu és consolidar la proposta, enregistrant un nou disc més conceptual i dirigit a un públic més conscient i underground, basat en el rap, el r’n’b i l’electrònica.

ELS REFERENTS
: Per al seu primer disc van ser MGMTGorillazThe AvalanchesThe Weeknd i Passion Pit, però els nous temes tenen una estètica més cyberpunk.

ELS COMPONENTS: Vicent Monfà (veu i productor) + Mante Reixach (teclats), David Tudela (guitarra) i Emili Regany (caixa de ritmes).

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, 23Sona9, sona9, sona9 2023, Neptú

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.