Sona9

Núria Duran porta rock i indie-folk al Sona9 2023

La cantant barcelonina és una de les propostes classificades del #23Sona9

| 15/08/2023 a les 17:00h

Núria Duran
Núria Duran | Carles Rodríguez
A finals del mes de maig, el jurat del Sona9 2023 va seleccionar els 30 grups i solistes que formen part d'aquesta nova edició, i que ja hem pogut escoltar en directe als concerts preliminars de Barcelona, Lleida, Tarragona, Manresa, Girona, Andorra, València i Palma. Ara, durant l'agost, coneixerem, una per una, les propostes classificades de la fase preliminar de la 23a edició del concurs. Avui us presentem la barcelonina Núria Duran.


LA PROPOSTA: Busca assolir un equilibri entre la senzillesa i la complexitat harmònica, amb influències del rock i l’indie-folk.

LA TRAJECTÒRIA: Es va iniciar al Cabal Musical del Taller de Músics, i després va ampliar el repertori amb temes en català.

EL REPTE: Compartir la música amb l’audiència ajuda a fer créixer les cançons, de manera que segueixen evolucionant gràcies a la interacció amb el públic.

ELS REFERENTS
: En l’àmbit nacional, artistes com Ven’nus i la seva electrònica, les lletres de Judit Neddermann o la sensibilitat de Sergi Carbonell són elements clau de les seves composicions.

ELS COMPONENTS: Núria Duran (veu i guitarra), David Cano (guitarra)
i Tomeu Juan Fuster (percussió, pad i veus).

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, 23Sona9, sona9, sona9 2023, Núria Duran

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.