actualitat

Sara Terraza: «A la sala Laut, vull convertir la pena en una festa»

L'artista barcelonina presenta el treball de debut 'Ja ploraré després' el 21 de setembre a la sala Laut

'Ja ploraré després' de Sara Terraza, en quatre claus

| 20/09/2023 a les 17:30h

Sara Terraza
Sara Terraza | Arxiu de l'artista
Aquest dijous 21 de setembre, la barcelonina Sara Terraza presenta el seu disc de debut Ja ploraré després (Satélite K, 2023) a la ciutat comtal, a la sala Laut. El directe que planteja vol ser d’allò més especial, reunint tota la gent que ha fet possible el disc i amb les col·laboracions de Meritxell Neddermann, Magalí Sare i Joan Mar Sauqué.
 


“Em fa moltíssima il·lusió. Tinc moltes ganes de presentar aquest disc en directe en aquest format. A més, a la sala Laut hi han tocat molts artistes que m’agraden, i em fa il·lusió tocar-hi jo també”, explica il·lusionada Terraza el dia abans del concert. “Ho plantejo com una festa, un retrobament amb tothom que ha fet possible el disc, amb tots els músics implicats, que són persones molt importants per a mi. Després d’haver passat una mala època, demà vull convertir la pena en una festa.”
 
En el concert l’acompanyarà la seva banda -Tomàs Pujol (baix), Aleix Cansell (Piano), Ernest Pipó (guitarra) i Jose Benítez (bateria)-, i també hi participarà Dani López, que va ser el productor del disc: “És superimportant per al projecte”, assegura la barcelonina. A més, també comptarà amb tres col·laboracions ben especials: Meritxell Neddermann, “que a part de participar en el disc, és molt amiga meva. És molt important que hi sigui, també pel seu paper emocional en tot plegat”, explica Terraza.

Així mateix, hi participarà Magalí Sare, que va ser la seva professora. “Som molt amigues també, i ha viscut molt de prop tot el procés del disc: la composició, la gravació... i la història emocional que hi ha darrere”. També, hi farà aparició Joan Mar Sauqué, que és amic des de fa temps de Terraza. “L’admiro moltíssim. En el disc també va col·laborar i em fa molta il·lusió que pugui venir”.
 
Però a més de tota aquesta gent crucial per a Terraza i el seu debut, també hi haurà una peça clau, sota l’escenari: els mecenes que van participar en el Verkami que va arrencar l’artista per costejar el disc. “Aquest concert és com una convocatòria, de festa i celebració del disc, amb gent imprescindible per al projecte, dalt i baix de l’escenari”.


 
JA PLORARÉ DESPRÉS
Aquest disc debut de Terraza, Ja ploraré després, explora la idea d’abraçar l’error i empoderar-se, atrevir-se i arriscar-se. I tot això ho transmet també en la forma, que fuig de cotilles i admet influències tant del jazz, com de la cançó d’autor o el pop electrònic. “Volia fer una foto de qui soc, i mostrar-me en diferents àmbits, perquè tots i cadascun de nosaltres tenim diferents maneres d’expressar-nos”, argumenta la música.

Des que el va publicar al maig, “la meva relació amb el disc s’ha anat aprofundint, perquè l’he portat en directe en diferents formats, i això és molt enriquidor, perquè abraces diferents rols, i coneixes els temes des de tots els angles i perspectives”. Quant a què passarà després, Terraza avança que sí que prepara ja nous temes, però que encara no en vol dir gaire res, ni posar data, perquè “vull ser molt lliure”.
Especial: Entrevistes
Arxivat a: Enderrock, actualitat, entrevistes, Sara Terraza

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.