Verkami

Sara Terraza & The Black Sheep confien en Verkami pel segon disc

La plataforma de micromecenatge Verkami acull diversos projectes que busquen suport econòmic dels seus seguidors

La formació encapçalada per la cantant prepara un segon treball

| 15/01/2022 a les 14:00h

Sara Terraza & The Black Sheep
Sara Terraza & The Black Sheep
Article patrocinat per Verkami.
 
La plataforma Verkami és una de les eines més conegudes de micromecenatge en el món de la música. Etimològicament, la paraula que anomena el projecte prové de la combinació de les termes en esperanto verko -que vol dir creació artística o científica- i ami - que s'apropa al castellà 'amo' i vol dir estimar o agradar. Des d'aquest amor cap a allò que fa del món un espai on poder crear, col·laborar i aprendre, una gran quantitat d'artistes inicien els seus projectes. 

L'objectiu de la plataforma consisteix a recaptar diners, a través d'un micromecenatge -és a dir, d'aportacions de diferents inversors-, per poder dur a terme diferents projectes. En el cas de la música, és sovint usat per finançar la producció dels discos i/o les edicions físiques d'aquests, a més de videoclips, etc. Els projectes que realitzen una campanya amb Verkami ideen un sistema de recompenses per a tots aquells que fan aportacions econòmiques en línia amb la inversió feta.

Avui presentem una nova proposta que es troba en plena campanya a Verkami: el primer àlbum de llarga durada de Sara Terraza & The Black Sheep.

SARA TERRAZA & THE BLACK SHEEP
El soul, el funk i el jazz són les tres principals bases de les quals beu la cantautora Sara Terraza. Fa 5 anys, Terraza va publicar un primerenc EP homònim, enregistrat en directe amb The Black Sheep. Ara, la cantant i la seva banda volen expandir els seus horitzons i sonoritats en un segon treball, que a diferència del primer, serà de llarga durada i enregistrat en un estudi.


Per a poder enregistrar i produir el disc, Sara Terraza & The Black Sheep han iniciat una campanya de finançament a través de Verkami. Les contribucions dels micromecenes seran recompensades amb obsequis -en relació amb la quantitat aportada-, com ara les partitures dels temes del disc o un concert privat.
Especial: Verkami
Arxivat a: Enderrock, verkami, Sara Terraza & The Black Sheep, sara terraza

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.