actualitat

L’Auditori de Girona arrenca la temporada amb Clara Peya i La Ludwig Band

L’equipament gironí comença la temporada de tardor/hivern aquest octubre

| 26/09/2023 a les 16:30h

Clara Peya en la prepresentació de 'Corsé'
Clara Peya en la prepresentació de 'Corsé' | Xavi Torrent
Aquest mes d’octubre, l'Auditori de Girona arrenca la seva programació de tardor. Entre les primeres actuacions que s’hi podran veure hi ha les de Clara PeyaLa Ludwig Band i Els Amics de les Arts, que hi estrenaran els seus nous treballs discogràfics.
 
Una de les primeres actuacions de la nova temporada de l’Auditori de Girona serà la de l’empordanesa Clara Peya, que el 7 d’octubre hi presentarà el nou disc coral Corsé (Vida Records, 2023); i la del sextet La Ludwig Band, que el 21 d’octubre hi estrenarà el pròxim treball Gràcies per venir (Ceràmiques Guzmán / The Indian Runners, 2023). El 27 d’octubre, el popular trio Els Amics de les Arts hi portarà l’espectacle d’Allà on volia (Pistatxo Records, 2023), el seu darrer àlbum.
 
El novembre, l’equipament gironí acollirà la proposta del duet XY i el seu Desglaç (Música Global, 2022) dins del programa #Descobertes, el 17 de novembre; i 2PrincesesBarbudes, amb Som i serem (autoeditat, 2023), el 26 de novembre. El 2 desembre, comptarà amb les actuacions del trio barceloní Stay Homas, que hi portaran el darrer disc, Homas (Halley Records, 2023), i el 9 de desembre, Joan Dausà, que dins de la programació del Temporada Alta, arribarà en plena celebració dels seus 10 anys de recorregut artístic. Finalment, el 30 de desembre, l’Auditori de Girona tancarà l’any amb la presentació del nou disc de Xiula.
 

A més d’artistes catalans, també passaran per Girona artistes estatals i internacionals com el grup nord-americà Calexico -celebrant 20 anys del Feast of Wire (City Slang, 2003)-; la novaiorquesa Shophie Auster; la gaditana Niña Pastori; el músic de Mieres Víctor Manuel -que hi celebrarà el 75è aniversari-; el duet Juno; l’artista de tolosa Verde Prato; i el reconegut músic gallec Rodrigo Cuevas.



EL COSTAT MÉS JAZZ I CLÀSSIC
En l'àmbit del jazz i la clàssica, la programació de l'Auditori de Girona comptarà amb el concert participatiu i de gran format de cors, cantaires, solistes i instrumentistes gironins interpretant la Missa 'Nelson' de Haydn; amb Alba Careta Group; amb la proposta de GIO Symphonia amb Elena Tarrats fent una retrospectiva de Bach a The BeatlesBowie i Glass; amb el Quartet Diotima; amb la Cobla La Principal de la BisbalCor MaragallDave Douglas & Girona Jazz Project; el nou espectacle Emociona't amb la SCC - The Spirit of Christmas; les Suites per a violoncel de Bach en mans de Jean-Guihen QueyrasEl Messies de Händel en un format participatiu sota la direcció de Jordi Casas; el triple cor Geriona amb el projecte Aigua; el tenor mexicà Javier Camarena; l'Orquestra Simfònica del Liceu amb la direcció de Susanna Mälkki interpretant el Concert per a violí en Re Menor de Jean Sibelius (de la mà de Kai Gleusten) i els quadres musicals de Mussorgsky; i la Passió segons Sant Joan de Bach, que duran el Cor de Cambra de la Diputació de Girona i l'Orquestra Simfònica del Vallès.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Clara Peya, La Ludwig Band, Els Amics de les Arts, Stay Homas, Joan Dausà, Auditori de Girona

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.