Estrenes

Malson Atmosfèric i Buhos tenen «Papallones» a l'estómac

Estrenem en exclusiva la cançó homònima del futur disc del projecte gironí

Malson Atmosfèric basteix una «Casa» per a l'acceptació

| 28/09/2023 a les 11:45h

Malson Atmosfèric
Malson Atmosfèric
De l'escena urbana emergent de Girona, sorgeix Malson Atmosfèric. Després d'haver publicat diversos senzills des del 2020, ara ja té pràcticament enllestit el seu primer llarga durada, que veurà la llum a finals d'octubre. Avui ens avancem i estrenem en exclusiva el tema que dona nom a aquest nou disc: "Papallones", que compta amb la col·laboració de Guillem Solé de Buhos.


"Papallones" deixa enrere els sons sintetitzats i urbans i recupera el camí més rocker de Malson Atmosfèric, iniciat amb el senzill "La ciutat". En aquesta ocasió, però, defuig de les bateries samplejades i de les produccions més comprimides i factura un tema de clara inspiració dosmilera, gravat i escrit entre Can Pardaler (amb David Rosell) i Fatlab. La cançó parla de la intensitat emocional de l'adolescència i de les ganes de no fer-se mai gran. Amb l'enamorament i les papallones a l'estómac com a gran leitmotiv, "Papallones" convida a continuar somniant per a fer realitat els somnis abans que es trunqui la joventut.

El visualizer de la cançó, així com els altres 5 audiovisuals que complementaran el nou disc, estan inspirats en diferents escenes icòniques de l'emblemàtica productora japonesa de cinema Studio Ghbili. Concretament, el clip de "Papallones" fa tribut al film El meu veí Totoro (Hayao Miyazaki, 1988) i a l'escena de la protagonista esperant a la parada de l'autobús.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Malson atmosfèric, buhos, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.