estrenes

Malson Atmosfèric basteix una «Casa» per a l'acceptació

Estrenem el nou videoclip del gironí Malson Atmosfèric, «Casa»

Malson Atmosfèric es rebel·la a «La ciutat»

| 12/04/2023 a les 13:30h

Malson Atmosfèric
Malson Atmosfèric
El gironí Malson Atmosfèric es desempallega de la seva habitual música urbana en el nou senzill “Casa”, que avui estrenem en primícia i que, segons explica el músic, explora des de l’indie la rumba catalana. La cançó avança el seu primer llarga durada, que està previst que es publiqui aquest 2023 amb el segell Metz Records.
 

“Casa” tenyeix d’alegria i ritmes ballables l’acceptació del dol. “No només el procés de dol en la mort, sinó en tots els finals”, aclareix Malson Atmosfèric. “És l’acceptació que hi ha coses que s’acaben i s’ha de seguir endavant amb la vida”. Però malgrat la voluntat de seguir, també s’ha de ser conscient i donar espai a la importància del record d’aquells moments i experiències amb la persona que s’ha perdut.
 
El músic admet que la cançó pren certa deriva romàntica, de pèrdua d’una relació d’amor, cosa que queda impresa en el vers “he pensat en robar-te un ball que pugui acabar en un petó i una llàgrima". “Faig referència a aquell últim ball amb una persona, al final de curs, o en acabar unes vacances, quan ja no us veureu més”. Però tot i així, aquest últim ball, i aquesta cançó, vol simbolitzar més que això: “Cantant aquesta cançó penso també en el meu gos, en els meus avis, i en moltíssima gent que ha marxat. S’ha de tirar endavant, però també acceptant totes les coses bones i dolentes que això et provoca”.
 
Per filar aquesta cançó, Malson Atmosfèric ha comptat amb la producció d’Eduard Dueñas 'zneakyboi', que se suma a altres productors d’aquest treball de debut, com Geri, amb la col·laboració d'Oriol de Ramon (The Tyets) i DAAX (Flashy Ice Cream) en la mescla, i Adrià Reig i Xavier Lek Farré al màster. El videoclip que acompanya la peça, realitzat per Jason Palma, mostra Malson Atmosfèric amb la seva banda així com escenes d’amor entre dues parelles.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, música urbana, Malson Atmosfèric, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.