Revista

L’Enderrock de novembre desvela els secrets de Maria Hein i Scorpio

El número 356 de la revista té com a artistes en portada la cantant barcelonina i la cantautora felanitxera

El nou número també inclou un suplement sobre Nil Moliner i el seu tercer disc

 També s’hi entrevisten a Els Catarres, Joan Miquel Oliver i 31 FAM, Ricky Gil o Els Valldemossa

Enderrock Sona de novembre 2023 amb Scorpio, Maria Hein i Nil Moliner

| 01/11/2023 a les 11:30h

Portades de Maria Hein i Scorpio a l'Enderrock 356 de novembre 2023
Portades de Maria Hein i Scorpio a l'Enderrock 356 de novembre 2023 | Fotos: Michal Novak. Disseny: Manuel Cuyàs.
El nou número de novembre d’Enderrock és protagonitzat per Maria Hein i Scorpio. Per una banda, la cantautora de Felanitx Maria Hein ha presentat el seu segon disc de llarga durada Tot allò que no sap ningú (Hidden Track Records, 2023), un àlbum que deixa enrere el folk per centrar-se en un so que barreja el pop i l’electrònica. Per altra banda, la cantant barcelonina Scorpio explica alguns secrets del seu nou projecte musical, que té previst per principis de 2024, després d’estrenar-se aquest any amb el disc Antares (Delirics, 2023). La revista es pot adquirir com sempre a quioscos i llibreries, i en format digital a través de la plataforma iQuiosc.cat.

La revista també conté un suplement especial aquest mes, centrat en Nil Moliner i el seu tercer àlbum d’estudi, Lugar Paraíso (Warner Music, 2023). El disc conté una col·laboració amb Lluís Gavaldà (Els Pets), “Quan no siguis a prop”, que el de Sant Feliu de Llobregat descriu com “un ‘banyes i amunt!’ per oblidar els mals d’amor”. El suplement inclou una entrevista detallada amb el cantant i un cançó per cançó on explica detalls de cadascun dels temes.

Paral·lelament, a la nova entrega d'Enderrock s’hi entrevista en profunditat al grup d’Aiguafreda Els Catarres per saber més del seu recopilatori d’èxits, Invencibles (Halley Records, 2023), i al cantautor Joan Miquel Oliver per parlar del seu darrer treball en solitari Electronic Devices (Oigo Discos, 2023). També es conversa amb el grup de trap català 31 FAM sobre el seu nou disc que han publicat: X si ens veiem en una altra vida (autoeditat, 2023). 

A més, també s’hi inclouen entrevistes amb el trio rocker barceloní Sidonie sobre el nou treball Marc, Axel y Jes (Sony, 2023); amb el duo format per Alba Careta i Henrio per parlar del disc Udolç (Segell Microscopi / Bankrobber, 2023); amb Carles Dénia sobre Mussol (autoeditat, 2023) el seu darrer treball; amb el lleidatà Yung Rajola del seu segon disc Peter Pan (Halley Records, 2023). També s’hi parla amb Ricky Gil sobre el segon volum en solitari, Artefactes sonors de l’underground català (Chesapik, 2023); i amb Els Valldemossa, el grup guanyador del Premi Enderrock d’Honor de la Música Balear. 

Al número de novembre s’hi troba així mateix un reportatge sobre la sisena edició dels Premis Enderrock de la Música Balear; una guia per les vuit converses literariomusicals del VI Llibresons per diferents llibreries de Barcelona, i una peça sobre la divuitena edició dels Premis Ovidi i els seus guardonats. A més, a la secció del Sona9 es desvelen els tres finalistes d'enguany del concurs i es repassa la gran final del concurs que tindrà lloc el 15 de novembre a Luz de Gas.

La secció Acords i Desacords compta amb les reflexions de la cantautora santandreuenca Maio i el comunicador i presentador de La Sotana, Andreu Juanola. La foto del mes la protagonitza Smoking Souls en el seu concert al Sant Jordi Club, mentre que a Rockviu es recorda la Fira Mediterrània d’enguany, a Trèvol, el grup guanyador del Concurs Sons d’aquest any, i les actuacions de Zoo, Ginestà i Vicco i l'espectacle únic Mil veus per a Víctor Jara a les Festes de la Mercè d’aquest 2023. Per la seva banda, Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023) de La Ludwig Band és considerat El disc del mes per Jordi Bianciotto. Finalment, en el Retrat d'artista, Jordi Martí Fabra s'apropa a l'obra i biografia de Joan Isaac.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, revista, Enderrock novembre 2023, Enderrock 356, Maria Hein, Scorpio

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.