Festivals

Alizzz, Guillem Gisbert i La Ludwig Band són els primers confirmats de la 10a edició del Vida Festival

La 10a edició del Vida tindrà lloc del 4 al 6 de juliol de 2024

Mar Pujol, Cannons i Standstill són els altres artistes programats per ara

| 06/11/2023 a les 18:30h

La Ludwig Band al Vida 2022
La Ludwig Band al Vida 2022 | Andrea Silván
El Vida Festival, que va començar el 2014, vol celebrar els seus 10 anys d'existència amb una edició especial sota el títol 10th revolution. Les entrades i els abonaments d'enguany ja estan disponibles i durant els darrers dies, s'han anunciat els sis primers artistes que actuaran als múltiples escenaris de Vilanova i la Geltrú durant els dies 4, 5 i 6 de juliol. 

El primer grup que se sumava als ja confirmats Standstill, eren Cannons, una banda formada a Los Angeles que alterna instants d'introspecció amb d'altres propis d'una pista de ball. També es van sumar al cartell La Ludwig Band, que presentarà el seu darrer disc Gràcies per venir (The Indian Runners / Ceràmiques Guzmán, 2023), i la cantautora lluçanenca Mar Pujol, que ha anunciat la publicació del seu primer llarga durada el 2024. 

Les dues altres confirmacions al cartell del Vida han estat el cantant i productor Alizzz, que tornarà al festival amb un nou àlbum després d'encapçalar la 8a edició del festival, i Guillem Gisbert. El cantant de Manel ja havia anunciat feia un parell de mesos que faria concerts en solitari. 

 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Festival Vida, Vida 2024, Alizzz, Guillem Gisbert, La Ludwig Band, Mar Pujol, Cannons

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.