Estrenes

A Núria Duran i Eloi Duran ja no els queda «Res de tu»

Estrenem el nou senzill de Núria Duran en col·laboració amb Eloi Duran

Els guanyadors del Premi Sona9 i el Premi Joventut del Sona9 2023 canten plegats tan sols dues setmanes després de la final del concurs

Eloi Duran és el guanyador del 23è Sona9

| 28/11/2023 a les 12:00h

Núria Duran
Núria Duran
El passat 15 de novembre, es va celebrar la final del concurs de bandes emergents Sona9 2023, on Eloi Duran es va endur el Premi Sona9 i Núria Duran, el Premi Joventut. Ara, els guanyadors del primer i segon premi del concurs han unit les seves veus a "Res de tu", el nou senzill de Núria Duran. L'estrenem en primícia acompanyat d'un visualizer.


"Res de tu" és una tonada d'indie-pop imbuïda pels habituals tocs d'electrònica i sonoritats etèries que caracteritzen les propostes dels dos artistes. La cançó posa èmfasi en l’anhel del retorn d'una persona molt estimada que mai arriba, i l'enyorança per no poder estar al seu costat. Versos com "Ai, que em ploren les mans / de tocar sense tu / ai, que em plora la veu / de no cantar junts" són un bon exemple del neguit que la barcelonina i el tarragoní reiteren desesperadament al llarg del tema davant la impossibilitat de retrobar-se amb la persona que estimen.

Aquesta nova col·laboració ha sorgit arran de l'amistat que tots dos cantants han teixit enguany, i de la seva forma similar d'entendre i viure la música. En l'entrevista que Enderrok.cat va fer a Eloi Duran just després de la final del Sona9, el tarragoní declarava: "Amb la Núria ens vam conèixer a la FIM de Vila-seca a través de gent en comú. Tots dos ens hi vam apuntar i, a més, ella em va venir a veure al concert que jo vaig fer. Arran d'això, ens vam començar a seguir a xarxes i, quan vam veure que els dos estàvem seleccionats al Sona9, vam decidir quedar un dia i comentar com estàvem enfocant el concurs cadascú. La veritat és que ens vam portar bé i l'amistat ha anat creixent".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Núria Duran (@nursduran)


La cançó ha estat produïda i mesclada pel músic palmesà Tomeu Juan Fuster (membre de la banda de la barcelonina) i masteritzada a Ultramarinos per Victor Garcia i és el segon dels cinc senzills d'avançament del futur llarga durada de Núria Duran. Després d'haver publicat fins a tres treballs anteriorment -Núria Duran, Days i Utopia (autoeditat, 2019, 2020 i 2021)- l'artista presentarà el seu nou disc l'abril de 2024 i el portarà en directe el divendres 15 de març a la sala barcelonina New Fizz dins del festival Empremtes.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, Núria Duran, Eloi Duran, Sona9 2023

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.