Gos Mullat es proclama guanyador del 4t Concurs de bandes emergents de la Casa de la Música de Lleida, Alt Pirineu i Aran

El grup de punk rock d'Alcarràs Gos Mullat s'ha endut el primer premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià

Bru i Abril també han estat premiats amb un acompanyament artístic

| 04/12/2023 a les 17:30h

Gos Mullat
Gos Mullat | Arxiu Casa de la música
El dissabte passat, l'Espai Orfeó va acollir la quarta edició concurs de bandes emergents de la Casa de la Música de Lleida, Alt Pirineu i Aran, que va coronar com a guanyador del primer premi a Gos Mullat, mentre que Bru i Abril també han estat distingits amb un premi d'acompanyament artístic.

Gos Mullat ha rebut el premi Talent Jove Estrats del Consell Comarcal del Segrià, que permetrà a la banda d'Alcarràs fer un enregistrament en un estudi professional valorat en 2.000€. El grup de punk-rock, que ha cultivat un estil de ritmes contundents i tornades melòdiques, ha publicat fins ara un únic EP, L'antimúsica (autoeditat, 2023). Per altra banda, el projecte a mig camí entre el pop de butxaca i el pop folk, Bru, i la cantant de pop alternatiu Abril també van actuar a la final celebrada el dissabte 2 de desembre i han estat guardonats amb un acompanyament artístic valorat en 700€ cadascun.



D'aquesta manera, Gos Mullat se suma a la llista dels guanyadors del concurs de bandes de la Casa de la Música de Lleida, Alt Pirineu i Aran, que el 2020 va recaure en el cantautor lleidatà Hoven; el 2021 va anar a parar al projecte de hip-hop i punk de Shad Demn i el 2022 a la proposta de pop-punk en castellà de La Niña Paracaídas.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concursos, Concurs de bandes Casa de la Música de Lleida, gos mullat, bru, abril

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.