actualitat

El nou capítol de 'Clipping' té com a convidats la realitzadora Eva Rausell, El Pony Pisador i Alba Riera

​Avui a les 23:30h, el canal 33 emet el nou capítol del programa musical 'Clipping', amb una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual

El programa inclourà clips d'Els Catarres amb Figa Flawas, Boom Boom Fighters & Cookah P o Blaumut, entre altres

| 07/12/2023 a les 18:30h

El Pony Pisador a 'Clipping'
El Pony Pisador a 'Clipping'
Avui, dijous 7 de desembre, a les 23:30h, el canal 33 emetrà un nou capítol de Clipping, que presenta una àmplia selecció de clips de qualitat que mostren l’actualitat de la creació musical i audiovisual. La realitzadora audiovisual Eva Rausell, el quintet barceloní El Pony Pisador i la comunicadora Alba Riera, presentadora del pòdcast La Turra, seran tres dels protagonistes del programa musical d’aquesta setmana.
 
A la secció “Fabricant de clips”, la realitzadora Eva Rausell parlarà de les seves creacions, entre les quals hi ha videoclips de Sandra Monfort, El Buen Hijo o Borja Niut, entre altres. L’espai "El clip de la setmana", que destaca un videoclip introduït pel mateix grup o intèrpret, tindrà com a protagonista al grup de folk barceloní El Pony Pisador, que presenta el videoclip de "Gran manual per a identificar ocells", el primer avançament del futur disc del grup, Ocells (Guspira Records, 2024).

Per últim, Alba Riera, comunicadora i presentadora de pòdcasts com La Turra, és la veu mediàtica de la secció "El clipping de…", que aquesta setmana ha triat el seu videoclip preferit: “Cap. II Euga de nit”, de Julieta, i dirigit per Xavi Souto. A l’espai “La nevera” es recuperarà un videoclip de Blaumut de l’any 2013, “Bicicletes”, dirigit per Blai Tomàs, Enric Recoder i Xavier Satorra.

En aquest quart capítol de la segona temporada, també es podran veure els clips "Jenifer" dels Catarres i Figa Flawas i "Ice de la terra" de Boom Boom Fighters & Cookah P. A més, hi sortiran produccions de Tramma, Cristina Malakhai, Guineu, Jo Jet i Maria Ribot, Pau Blanc i Mazoni, Marc Parrot amb Quimi Portet i Celeste Arías, Alba Careta i Henrio, Alidé Sans i Angeladorrrm.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, clipping, tv3, la xarxa, actualitat, El Pony Pisador, Alba Riera, Eva rausell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.