Actualitat

Sergi Carbonell actua avui al LlibreSons

El cantant de Ribes de Freser oferirà una conversa-concert en acústic a les 19 h a la llibreria Byron

Adala, Ós Bru i Remei de Ca la Fresca són els altres artistes que passaran pel LlibreSons d'enguany

| 05/12/2023 a les 14:30h

Sergi Carbonell
Sergi Carbonell | Michal Novak
La sisena edició del cicle LlibreSons mostrarà, fins al 19 de desembre, la passió que senten els músics catalans per la literatura. El cicle combina les cançons en acústic i les recomanacions literàries dels artistes participants a vuit llibreries de Barcelona. En l'edició d'enguany ja han actuat Mar PujolCafé d'AlgerKarla amb K i Montse Castellà. Avui a les 19h, per començar el pont de desembre, Sergi Carbonell oferirà la seva actuació a la llibreria Byron (Carrer de Casanova, 32 - Barcelona). Les entrades pel LibreSons d'avui estan esgotades.

Sergi Carbonell (Ribes de Freser, 1986) oferirà al LibreSons una mirada d'alguns dels llibres que més l'han influenciat. Parlarà d'A finals d'estiu (L'agulla daurada, 2023) de Magdalena Blazevic i No diguis res: Una història real de violència i memòria a Irlanda del Nord (Edicions del periscopi, 2020) de Patrick Radeen Keefe, històries crues de guerra que es contraposen a l'afabilitat i l'agraïment que Delphine de Vigan vol transmetre a Les gratituds (Edicions 62, 2021).

Carbonell, qui va ser cofundador i compositor de Txarango, presentarà també en directe i en acústic alguns dels temes del primer disc del seu projecte en solitari, Refugi (Halley Records, 2023), un sorprenent trajecte a un univers poètic ple de sonoritats delicades i sensibles. Carbonell tocarà cançons com "El viatge", "A les palpentes" o "Mestissos", que representen aquest refugi o zona de confort que el cantautor volia crear amb aquest disc i que demostren la transició del seu estil cap al pop.


Durant el mes de desembre al cicle s'hi podran veure artistes com Adala, a la llibreria Gigamesh el 13 de desembre, Remei de Ca la Fresca que cantaran dijous 14 de desembre a la llibreria Ona i Ós Bru tancarà el LlibreSons d'enguany el 19 de desembre a la llibreria La Conxita. Totes les invitacions pel LlibreSons ja estan disponibles. 


 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Llibresons 2023, Llibresons, Sergi Carbonell

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.