Actualitat

Xavi Sarrià farà dos concerts únics a València i Barcelona el 2024

Aquests dos concerts seran un punt i a part per a la carrera en solitari de l'excantant d'Obrint Pas, que s'acomiadarà temporalment dels escenaris

| 13/12/2023 a les 15:30h

Xavi Sarrià en directe
Xavi Sarrià en directe | Xavier Mercadé
Xavi Sarrià oferirà el 2024 dos concerts únics a València i Barcelona, previstos per al 18 de maig al Palau de les Arts de València i el 14 de desembre a Razzmatazz, respectivament. Aquestes dues actuacions significaran un punt i a part en la seva carrera en solitari, ja que l'exlíder d'Obrint Pas s'acomiadarà temporalment dels escenaris després de sis anys de trajectòria.



Aquests dos concerts únics comptaran un espectacle especial dissenyat per a l'ocasió titulat Música, ràbia i amor, que comptarà amb una selecció de les tonades més emblemàtiques del cantant, un muntatge escènic i audiovisual dirigit per Martí Torras i, per descomptat, un bon grapat de col·laboradors que han acompanyat a Sarrià al llarg de la seva trajectòria.

Després d'iniciar la seva trajectòria el 1994 amb l'històric grup de Benimaclet Obrint Pas, Xavi Sarrià va iniciar la seva trajectòria en solitari l'any 2017 amb el disc Amb l'esperança entre les dents (Propaganda pel Fet!, 2017). Posteriorment, va publicar l'any 2022 el segon disc en solitari Causa (PpF!), i també ha col·laborat amb un gran nombre d'artistes d'arreu dels Països Catalans com La Maria i Sandra Monfort ("Balansiya"), Pep Gimeno 'Botifarra' ("No s'apaguen les estreles"), Elane ("Causa"), Ginestà ("Un foc que creix") i alhora ha posat veu en temes d'altres artistes com Els Catarres ("En peu de guerra"), Txarango ("Esperança") o Pèl de Gall ("Terra i sal").
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Xavi Sarrià, actualitat, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.