Festivals

El Mallorca Live Festival presenta el cartell amb Aitana, Rels B, Maria Hein i Habla de Mí en Presente

El festival mallorquí se celebra entre el 13 i el 15 de juny a l'antic Aquapark de Calvià

| 20/12/2023 a les 18:30h

Aitana en directe al Palau Sant Jordi el 2023
Aitana en directe al Palau Sant Jordi el 2023 | Juan Miguel Morales
El Mallorca Live Festival ha anunciat avui el cartell per a la seva edició de 2024, que tindrà lloc entre el 13 i el 15 de juny al recinte de l'antic Aquapark de Calvià. AitanaRels B, Maria Hein, Habla de Mí en Presente, Love of Lesbian o La Élite són alguns dels artistes dels Països Catalans programats per al certamen.

Entre l'ampli cartell del festival, destaquen noms com el de la cantant de Sant Climent de Llobregat Aitana, el raper palmesà Rels B, la felanitxera Maria Hein, el grup de tecnorumba barceloní Habla de Mí en Presente, la banda barcelonina Love of Lesbian, els alacantins Funzo & Baby Loud, la banda de punk lleidatana La Élite, la banda de rock barcelonina Sandré o l'electrònica barcelonina Serial Killerz.

Enguany, el festival també ha volgut programar un nombre destacat d'artistes emergents de l'illa, on es troben molts dels participants del concurs de Pop-Rock de Palma: Negre -guanyador del primer premi i del Premi Enderrock del Concurs Pop-rock de Palma-, Guille Wheel & The Waves -segon classificat i guanyador del Premi Mallorca Live-, Ultraviolet -tercer classificat-, The Ripples -semifinalista-, algun participant d'edicions anteriors del concurs com Cabrón, i altres bandes com Danïo i Caspary. A més, de Menorca també hi haurà una banda present al festival: El Cairo.

Entre els grans caps de cartell internacionals d'aquesta nova edició, s'hi troben l'icònic duet britànic Pet Shop Boys, el grup novaiorquès de new wave Blondie, la banda gal·lesa de música electrònica Underworld, el grup escocès Belle & Sebastian, el cantant i multiinstrumentista estatunidenc Jeff Rostenstock o els anglesos Shame i Sleaford Mods. En clau estatal, destaquen noms com els d'Arde Bogotá, Dani Fernández, Lori Meyers, Maria José Llergo, La Niña Polaca, Derby Motoreta’s Burrito Kachimba, Rodrigo CuevasJohnny Garso, Serial Killerz, Sila Lua o Vangoura, entre altres. 
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Mallorca Live Festival, Aitana, Rels B, Maria Hein, Habla de Mí en presente

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.