Festivals

Mallorca s'omple de música amb el Mallorca Live Festival

El festival se celebra del 18 al 20 de maig a Calvià

La iniciativa comptarà amb noms com Bad Gyal, The Black Eyed Peas, The Chemical Brothers o Xanguito

| 16/05/2023 a les 17:00h

El Mallorca Live Festival a la seva passada edició
El Mallorca Live Festival a la seva passada edició | Andrés Iglesias
Aquest cap de setmana arriba el Mallorca Live Festival a Calvià. Enguany, el festival s’avança en el calendari i deixa la calor del juliol per abraçar la primavera amb un cartell de luxe que inclou grans noms de l’escena internacional, espanyola i amb alguns representants locals de les Illes Balears com Bad Gyal, The Black Eyed Peas, The Chemical Brothers o Xanguito. A continuació destaquem sis dels artistes presents en aquesta nova edició del festival.

BAD GYAL
18 de maig

La cantant trap de Vilassar de Mar Alba Farelo s’ha convertit en un fenomen de masses gràcies a la seva música urbana que mou passions i cossos a ritme de dancehall i reggaeton.


ROJUU
18 de maig

El cantant i youtuber barceloní Roc Jou Morales, conegut pel nom artístic de Rojuu, s’ha convertit en un destacat de l’escena urbana espanyola gràcies a un estil propi amb el qual ajunta pop, trap i l’estètica de la cultura emo.


THE BLACKED EYED PEAS
19 de maig

L’arxiconeguda banda nord-americana de hip-hop serà un dels grans caps de cartell del Mallorca Live Festival, amb grans himnes per a la història com “I Gotta Feeling” o “Pump It”.


QUEVEDO
19 de maig

El canari va signar l’any passat la cançó de l’estiu amb el músic argentí Bizarrap. A Mallorca tocarà els grans èxits juntament amb les cançons del seu nou disc, Donde quiero estar (TTFR, 2023).


THE CHEMICAL BROTHERS
20 de maig

El duet de Manchester ha estat un dels principals pioners del moviment big beat. A Calvià, portaran un espectacle de primeríssim nivell per fer ballar el públic al ritme d’himnes com “Galvanize”.


XANGUITO
20 de maig

El grup de Bunyola serà un dels representants balears al Mallorca Live. Hi portaran la proposta festiva encapsulada al seu darrer disc, Eufòria (Halley Supernova, 2022).



A més dels artistes esmentats, també passaran pel Mallorca Live Festival la cantant valenciana Jimena Amarillo, el grup de Bogotà Bomba Estéreo, la banda de Brighton The Kooks, els berlinesos Moderat, el duet de rapers madrilenys Natos y Waor Nita, el discjòquei Sven Väth, la banda de rock alternatiu Vetusta Morla, el grup indie Viva Suecia i el raper Xavibo.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Mallorca Live Festival, festivals

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.