Estrenes

Lluc i Ultralone canten amb molt «S.W.A.G»

Estrenem en primícia el nou senzill del cantant de Santa Maria de Palautordera, «S.W.A.G»

| 31/01/2024 a les 13:00h

Lluc i Ultralone
Lluc i Ultralone | Arxiu Delirics
Amb tres àlbums a l’esquena —el darrer Peixcru’s shisha lounge (Delirics, 2023)— i diferents col·laboracions amb artistes emergents del panorama urbà, el projecte de Lluc s’ha anat consolidant com una de les propostes destacades de la nova escena en català. El de Palautordera barreja en els seus temes la música urbana amb l’indie-pop, un so que s’ha anat fent seu cada vegada més, i que ha acabat convertint en la seva marca. El pròxim 15 de febrer, el cantant presenta el nou EP Totes les veus ara són ecos (Delirics, 2024), però abans ens regala en primícia el darrer avançament del disc, “S.W.A.G” en col·laboració amb el raper Ultralone


A través de diferents referències a personatges o esdeveniments actuals, com la guerra de Palestina, i afegint paraules del diccionari del carrer, Lluc agafa el que podria haver sigut una cançó d'amor i la porta a una altra dimensió més universal, aprofitant-se de la temàtica amorosa per parlar d'ell i el seu estil de vida. Sempre fidel al seu productor, jamzz, i en aquest cas sumant-hi la veu i la lletra d'Ultralone, crea aquest “S.W.A.G” que transporta a qui l’escolta el 2016 amb el seu ritme de mumble rap.

Gravant a Lluc i Ultralone a través d’un ull de peix, el realitzador Poggioli intercala en el videoclip les imatges distorsionades dels cantants amb les referències que fan a la cançó, com la de Kílian Jornet o el Tour de França. Un videoclip al més pur estil gen z, amb una successió d'imatges i plans que se succeeixen a un ritme supersònic, i que no deixa pensar gaire en què està passant, perquè ja ha canviat la referència en pantalla.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Lluc, ultralone, estrenes, actualitat, LLuc

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.