Videoclips

Lia Sampai i Arturo Gaya fan un cant a les Terres de l'Ebre a «Vens»

Estrenem el videoclip del primer senzill del tercer disc de Lia Sampai, 'Un delta fràgil'

| 07/02/2024 a les 15:30h

Lia Sampai
Lia Sampai | Joanjo Ibàñez
L’actriu, psicòloga i cantant Lia Sampai es va endinsar a la música el 2017, participant en diferents concursos musicals del territori. De manera autodidacta, Sampai va començar a compondre i el 2019 va publicar el seu primer disc, La fada ignorant (Microscopi). Ara, la cantant prepara el seu tercer treball, Un delta fràgil (Microscopi, 2024) i ens regala el videoclip del primer senzill del disc, “Vens”, una col·laboració amb el cantautor tortosí Arturo Gaya


Lia Sampai viatja a les seves arrels a “Vens”: una oda a les Terres de l’Ebre i als paisatges de la seva terra. A aquest homenatge li suma les seves pròpies vivències, les seves memòries i la força dels vents d'aquesta part del territori per crear una cançó que defineixi el seu pròxim projecte.

El també ebrenc Arturo Gaya és la segona veu de la cançó, a qui Sampai denomina com “el tresor d’aquesta melodia” perquè li recorda a la seva infància, quan el veia actuar amb el grup Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries. Tot el que envolta aquesta cançó està fet per reconèixer l'Ebre, inclosos els instruments que han utilitzat per crear el tema —la bandúrria, la guitarra i el guitarró, el piano, i la percussió— o els paisatges que apareixen al llarg del videoclip.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, videoclips, Lia Sampai, arturo gaya, vens

COMENTARIS

Una meravella

Montserrat, 07/02/2024 a les 18:56

M'ha agradat moltíssim! Enhorabona i endavant!

Vens

Jaume Solsona , 08/02/2024 a les 10:35

Una cançó plena de sensibilitat ben acompanyada musicalment i de persones que estimen el lloc on els ha tocat viure.
Agrada
Ja tenim ganes e' escoltar aquest treball musical.

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.