Actualitat

Sortegem 'Cor trencat', el nou llibre de Pep Blay sobre Carles Sabater

El periodista i escriptor tarragoní publica un llibre sobre la vida de l'actor i cantant Carles Sabater, un artista sensible i polifacètic

Sortegem un exemplar d'aquesta biografia novel·lada de Sabater, feta a través d'entrevistes amb una trentena de persones del seu entorn musical, teatral i familiar

Pep Blay: «Carles Sabater és una icona de final del mil·lenni»

| 12/02/2024 a les 17:30h

Pep Blay a la presentació del llibre a la llibreria Ona (Barcelona)
Pep Blay a la presentació del llibre a la llibreria Ona (Barcelona) | HMA
El periodista i escriptor Pep Blay (Tarragona, 1966) publica Cor trencat. Mort i vida de Carles Sabater​ (Folch & Folch, 2024), una biografia novel·lada que recorre la vida, obra i mort de l'ídol dels 90 Carles Sabater, la carismàtica veu de Sau. Avui, 12 de febrer, Blay n'ha fet la presentació oficial a la llibreria Ona de Barcelona i, nosaltres, en sortegem un exemplar fins al 25 de febrer a les 23:45h.

 

>> PARTICIPA EN EL SORTEIG <<


Carles Sabater, actor i cantant de Sau, deixava aquest món amb 36 anys i la seva desaparició deixava en xoc els seus companys, els seus amics, la seva família i els milers de seguidors que tenia. 25 anys després, Pep Blay es decideix a reconstruir els darrers mesos de la vida del cantant i actor barceloní. L'escriptor retroba persones i llocs en una recerca íntima de l’ídol caigut, per descobrir finalment què i com es va trencar el cor de Carles Sabater.

En una entrevista, Pep Blay ens explicava que, després de publicar la biografia de Sopa de Cabra i la d'Els Pets, no havia deixat de tenir al cap la figura de Carles Sabater, i que escriure Cor trencat era un deute pendent, però "calia esperar el moment adequat [...] i que passessin prou anys perquè la gent de l’entorn del Carles parlés amb més objectivitat, serenitat i perspectiva, menys influenciada per la tristor i la ràbia que va sentir per la seva mort".

>> PARTICIPA EN EL SORTEIG <<

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Pep Blay, actualitat, Carles Sabater

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.