Actualitat

El Palau Robert acull l'exposició Núria Feliu

L'acte d'inauguració tindrà lloc el 13 de febrer

| 12/02/2024 a les 16:30h

Núria Feliu
Núria Feliu | Jordi Fosas
A finals de juliol del 2022 ens va deixar la cantant santsenca Núria Feliu. Un any i mig després, el Palau Robert de Barcelona acull una exposició que pretén homenatjar la seva trajectòria i descobrir-la a les noves generacions. La mostra duu per nom Núria Feliu al Palau (Robert), i s'inaugura aquest dimarts 13 de febrer a les 19h.



L'acte d'inauguració de l'exposició de dimarts anirà càrrec del Secretari de Mitjans de Comunicació i Difusió Marc Bataller i el comissari de l’exposició Òscar Dalmau, i amb una cloenda de la consellera de cultura Natàlia Garriga. La mostra repassarà alguns dels moments més destacats de la vida i obra de la cantant barcelonina i és una proposta del mateix Palau Robert i el Departament de Cultura. 

De la cançó al cuplet i del jazz a la poesia recitada, sempre amb la voluntat irrenunciable de trepitjar un escenari, Núria Feliu (1941-2022) va acumular vivències, històries i projectes musicals que han deixat empremta en molt diversos estils i més d’una generació. Pionera en molts àmbits, al llarg de més mig segle de carrera, va enregistrar una quarantena d’àlbums i 400 cançons, fins a esdevenir la cantant catalana més popular i carismàtica. Per tot plegat, l'any 2020, va rebre també el Premi Enderrock d'Honor.
 

Núria Feliu als Premis Enderrock 2020. Foto: Michal Novak



 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, núria feliu, Palau Robert

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.