Festivals

El Cruïlla presenta el cartell complet amb Ginestà, Xarim Aresté, Roba Estesa i Marala

El festival barceloní se celebra del 10 al 13 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona

Oques Grasses, The Tyets, 31 FAM i Figa Flawas són alguns dels artistes catalans anunciats anteriorment

Els caps de cartell internacionals són Pet Shop Boys, Smashing Pumpkins, Avril Lavigne, Kasabian i Chucho Valdés

| 21/02/2024 a les 16:00h

Ginestà al Cruïlla 2022
Ginestà al Cruïlla 2022 | Arxiu Cruïlla
El Festival Cruïlla ha anunciat aquest matí el cartell complet de la seva nova edició, que se celebrarà del 10 al 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona. Ginestà, Xarim Aresté, Roba Estesa, Marala i Al·lèrgiques al Pol·len són alguns dels artistes catalans que s'incorporen al cartell, que ja comptava prèviament amb altres grans noms del país com Oques Grasses, The TyetsAlbert Pla31 FAM o Figa Flawas. Entre els caps de cartell internacionals, destaquen noms com Pet Shop Boys, Kasabian, The Kooks i María Becerra, que se sumen als ja confirmats Smashing Pumpkins i Avril Lavigne.

El Cruïlla arrencarà el dimecres 10 de juliol amb una jornada marcada pels sons i estils urbans. Hi haurà artistes destacats com la banda sabadellenca 31 FAM i el duet vallenc Figa Flawas, al costat dels argentins María Becerra i Trueno, la madrilenya María Escarmiento, i altres dels Països Catalans com el barceloní Rojuu o els germans alacantins Funzo & Baby Loud.

El dijous 11 de juliol arribarà amb dos grans noms catalans: el polifacètic i satíric cantautor Albert Pla i el duet pop histriònic Ladilla Rusa. Els acompanyaran altres grans noms internacionals com la porto-riquenya Olga Tañon, el pianista cubà Chucho Valdés (acompanyat de la formació Irakere 50), l'efervescent grup andalús de flamenc fusió La Plazuela o el grup colombià Grupo Niche.

El tercer dia del Cruïlla portarà els caps de cartell principals: la mítica cantant de pop-punk Avril Lavigne i les bandes angleses d'indie-pop Kasabian i The Kooks. També hi sobresurten el duet bascocatalà Besmaya, el grup barceloní Malmö 040 i el duet Eva Sola, a més de la belga Selah Sue. D'altres indrets de la Península, també vindran artistes com el duet aragonès Amaral, els madrilenys Rayden, La Paloma, Depedro i Delaporte, els bascos Shinova o la formació murciana Maestro Espada.

Finalment, el dissabte 13, el Cruïlla tancarà la seva edició d'enguany reunint a dos dels artistes en català amb més oients mensuals a Spotify: The Tyets i Oques Grasses, que presentarà el nou disc previst per aquesta primavera. També els acompanyaran altres artistes del país com el duet de Sant Andreu del Palomar Ginestà, el trio de folk Marala, el sextet del Camp de Tarragona Roba Estesa, el flixanco Xarim Aresté o la banda de pop gracienca Al·lèrgiques al Pol·len. Per descomptat, tampoc hi faltaran grans caps de cartell com l'icònic duet de synthpop britànic Pet Shop Boys i el grup de Chicago Smashing Pumpkins, o altres noms com Aurora, Calexico i el grup de dance !!!, també conegut com Chk Chk Chk, entre altres.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Cruïlla, festivals, Cruïlla 2024, oques grasses, Ginestà, Xarim Aresté, Roba Estesa, Marala, The Tyets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.